Intet mundbind: Kæmpe bøder venter

Der venter en bøde i den store ende, hvis man ikke følger påbuddet om at bære mundbind i den kollektive trafik og ikke på forlangende står af.

Tidligere i dag kom det frem, at der vanker en bøde, hvis man på opfordring personalet nægter at forlade et kollektivt transportmiddel, fordi man ikke har taget mundbind på.

Nu har transportminister Benny Engelbrecht (S) sat pris på den bøde, der gælder, hvis politiet bliver involveret, og her er der ingen kære mor:

- I det sjældne tilfælde, hvor politiets skal tilkaldes, vil de uddele en bøde på 2.500 kroner, sagde ministeren på dagens pressemøde-

Påbuddet om at bære mundbind i den kollektive trafik gælder fra midnat.

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.06.21 Sundhed
  Statens Serum Institut advarer danskerne

  Modtager du en sms, der ser ud til at komme fra Statens Serum Institut og opfordrer dig til at klikke på et link, så lad vær med at klikke på det.

 • 17.06.21 Sundhed
  Stort fald i indlagte med COVID-19

  Siden starten af juni er antallet af indlagte patienter med COVID-19 på landets sygehuse faldet markant.

 • 17.06.21 Sundhed
  Indkalder til pressemøde

  Sundhedsstyrelsen indkalder til pressemøde i dag klokken 12.

 • 16.06.21 Sundhed
  Nu genåbner populær gade

  Epidemikommissionen har indstillet, at nedlukningen af serveringssteder i og omkring Jomfru Ane Gade kan ophæves efter udløbet af 14 dages nedlukning svarende til fra d. 17. juni. Denne indstilling har regeringen valgt at følge, hvilket betyder at serveringsstederne fra torsdag igen kan åbne dørene for gæster. Ophævelsen sker på baggrund af faldende smittetal.

 • 15.06.21 Sundhed
  Sådan kontaktede danskerne deres læge under coronapandemien

  På bare et år steg antallet af telefonopkald, e-mails og videokonsultationer med egen læge med næsten en tredjedel til knap 23 mio. i 2020. Det er fortsat telefonopkald, der er den mest populære virtuelle kontaktform, mens videokonsultationer er kommet til som noget nyt under coronapandemien i 2020.