Køber du opgaver under EU’s tærskelværdier? DI Rådgiverne har samlet en række gode råd

En ny analyse tyder på, at offentlige indkøbere er usikre på de nye muligheder ved indkøb under EU’s tærskelværdier i udbudsloven kan bruges. Det viser tal fra UdbudsVagten A/S for DI Rådgiverne.

I DI Rådgiverne er vi glade for udbudslovens nye muligheder. Desværre tyder en ny analyse på, at indkøberne er usikre på, hvornår og hvordan de nye muligheder kan bruges. Analysen viser således, at faldet i antallet af annoncerede rådgiveropgaver fra 2015 til 2016, er mindre end forventet.

For at skabe klarhed over mulighederne ved indkøb af opgaver under EU’s tærskelværdier, har DI Rådgiverne holdt et seminar og samlet gode råd om vurdering af grænseoverskridende interesse og markedsafdækning.
 

Eksperternes gode råd
De gode råd findes i en film, podcast, takeaways fra seminaret og kommer fra blandt andet partner Peter Stig Jakobsen, Bech-Bruun; Jesper Fabricius, Accura samt indkøbscheferne i henholdsvis Hillerød og Holbæk kommuner, Pia Ziegler og Anders Brøndum. Læs, se og hør mere her: http://raadgiverne.di.dk/DIVidenraadgivernemener/offentligtindkob/Udbuds...

Emneord: Dansk Industri, DI

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.03.20 Infrastruktur
  Dansk Industri: Høj dansk CO2-afgift vil skade klimaet og gøre Danmark fattigere

  Klimarådet har i dag afleveret sit bud på, hvordan Danmark skal komme i mål med ambitionen om at nedbringe den danske CO2-udledning med 70 pct. i 2030. Fundamentet i Klimarådets anbefalinger er en høj dansk CO2-afgift på 1.500 kr. pr. ton – det er ifølge DI ikke vejen frem, fordi det vil skade den grønne omstilling, koste job og gøre vores samfund fattigere. Det er afgørende, at målet om de 70 pct. nås ved at udvikle - og ikke afvikle - Danmark, mener DI.

 • 25.10.17 Velfærd
  DI: Tiltrængt fokus på borgernes frie valg

  Regeringen har i dag præsenteret sit udspil til at styrke og udvide borgernes frie valg. DI er tilfredse med, at regeringen skærper fokus på borgernes frie valg, som på flere områder i dag ikke fungerer godt nok.

 • 02.02.17 Ledelse
  DI får anerkendelse for debat om konkurser

  IKA, Foreningen af offentlige indkøbere, tildeler Dialogpris 2017 til Dansk Industri. Prisen går til DI for indsatsen med at fremme en konstruktiv dialog om, hvordan konkurser blandt private leverandører af hjemmepleje kan forebygges og håndteres bedst muligt.

 • 29.11.16 Velfærd
  Markante stordriftsfordele ved Facility Management

  Der er stadig større efterspørgsel på Facility Management, hvor flere støttefunktioner integreres i én samlet løsning. Flere offentlige myndigheder har allerede haft en række erfaringer med Facility Manangement, og det har givet gode resultater.

 • 16.08.16 Velfærd
  Kortsigtede spareøvelser fylder for meget: Hvert tredie udbud afgøres alene på pris

  Ny analyse fra DI dokumenterer, at omkring hvert tredje udbud på tværs af de undersøgte brancher afgøres alene på baggrund af, hvilken leverandør der kan tilbyde den laveste pris. DI opfordrer stat, kommuner og regioner til at opprioritere kvalitet.