Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

800 elever sendes hjem

Kommunalt

15/6/21 6:08

LTT

Eleverne i almen klasserne på Grønnevang Skole, afdeling Jespervej og afdeling Østervang, Hillerød kommune er sendt hjem efter coronaudbrud med en variant.

De 800 elever er sendt hjem, da skolen de seneste dage da de i fem forskellige klasser er konstateret smittet med coronavirus. I weekenden fik nære kontakter til eleverne besked om, at skulle lade sig teste og gå i isolation.

Efterfølgende har det vist sig, at flere elever, fra fire af klasserne er smittet med en variant, og det betyder så ydermere at ikke kun de nære kontakter til eleverne skal testes og i isolation, men også de nære kontakters nære kontakter skal testes og isolation. Derfor er der nu sendt 800 hjem, da det indkluderer medarbjedere på skolen og de resterende elever på skolen, da skolen lukker.

På skolerne opfordres forældrene til at lade deres børn teste på fjerde og sjette dagen. Hvis børnene ikke bliver testet, skal de blive hjemme i syv dage uden symptomer, før de må komme tilbage på skolen. Det oplyser Hillerød kommune i en pressemeddelelse.