Henrik Harder, ny kommunaldirektør for Albertslund kommune. Foto: Albertslund Kommune
Henrik Harder, ny kommunaldirektør for Albertslund kommune. Foto: Albertslund Kommune

Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

Kommunalt

25/6/21 9:13

Theis

Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

Torsdag den 24. juni har Albertslund Kommunalbestyrelse godkendt ansættelsen af Henrik Harder som ny kommunaldirektør i Albertslund Kommune.

Albertslund er en velfærdsby med vokseværk. Den nye kommunaldirektør Henrik Harder skal både være med til at styrke velfærden og vokseværket – den omfangsrige byudvikling, som kommunen står midt i og overfor, bl.a. med udviklingen af nye boligområder som Coop Byen og området med Vridsløselille Fængsel. Og han ser frem til at starte i Albertslund:

  • Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Albertslund Kommune, og til at opleve den ånd og de fællesskaber, som gør Albertslund til noget særligt.

Henrik Harder kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune. Inden har han været direktør i Greve og Ringsted Kommune med ansvaret for en bred vifte af områder – lige fra børn og familie til teknik og miljø. I Albertslund Kommune ser de frem til at få Henrik Harder med ombord:

  • Jeg er glad for, at det er lykkedes os at rekruttere en med erfaring som kommunaldirektør og bred direktørerfaring indenfor en lang række kommunale områder. Og jeg ser meget frem til samarbejdet med Henrik om at fortsætte Albertslund Kommunes gode udvikling. Jeg er sikker på, at Henrik vil møde Albertslund med den åbenhed og nysgerrighed, som gør, at han kan finde en god vej ind i det stærke fællesskab, som Albertslund udgør, siger borgmester Steen Christiansen.

Henrik Harder efterfølger Jette Runchel, der den 1. august stopper som kommunaldirektør i Albertslund efter 15 år i kommunen – de første år som børne- og ungedirektør, og siden 2012 som kommunaldirektør. 

Annonce