Bente Blenstrup bliver ny afdelingschef for Jobsekretariatet og Borgerservice i Aabenraa Kommune. Foto: Pressemeddelelse
Bente Blenstrup bliver ny afdelingschef for Jobsekretariatet og Borgerservice i Aabenraa Kommune. Foto: Pressemeddelelse

Ny afdelingschef for Jobcentersekretariatet og Borgerservice i Aabenraa Kommunes

Kommunalt

06/7/22 7:34

Jens Asbjørn Bøgen

1. september har Bente Blenstrup første arbejdsdag i Aabenraa Kommune. Her begynder hun som ny chef for Jobcentersekretariatet og Borgerservice. Bente Blenstrup tiltræder efter 15 år i Sønderborg Kommune.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde i Aabenraa Kommune. Det er en spændende kommune i et godt, geografisk smørhul. Og så glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle borgerservice- og arbejdsmarkedsområdet."

Ordene kommer fra Aabenraa Kommunes nye afdelingschef, Bente Blenstrup, der 1. september tiltræder stillingen på rådhuset i Aabenraa. 53-årige Bente Blenstrup kommer fra en stilling som stabsleder i Kultur og Fritidsforvaltningen i Sønderborg Kommune. Hun har arbejdet i forskellige stillinger i Sønderborg Kommune siden 2007.

"Stillingen er meget interessant, fordi den både er borgerrettet og udadvendt i forhold til samarbejdspartnere. Det er for mange borgere den første kontakt med kommunen, og det er der, de henvender sig. Det er spændende at arbejde med og i. Samtidig er det spændende at arbejde med sekretariatsbetjening af det demokratisk valgte system, og jeg glæder mig til at understøtte de lokale politikere," siger Bente Blenstrup og fortsætter:

"Jeg er generalist med hang til udvikling. Med 15 år i Sønderborg Kommune har jeg bred, kommunal erfaring og viden om maskinrummet i en kommune. Jeg nyder at være med til at udvikle, og jeg glæder mig til også at opleve den del af arbejdet i Aabenraa Kommune, som jo heldigvis allerede er i en god udvikling, som jeg kan springe på."

Bente Blenstrup er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har med diplom- og masteruddannelser videreuddannet sig gennem hele sin karriere. Senest har hun fået endnu mere udviklingserfaring, da hun har været projektleder for Tour de France-afviklingen i Sønderborg Kommune.

Vicekommunaldirektør i Aabenraa Kommune, Søren Lorenzen, glæder sig til samarbejdet med Bente Blenstrup:

"I Bente får vi en stærk chef for Jobcentersekretariatet og Borgerservice, der kommer med en bred, kommunal erfaring, som hun kan bidrage med fra dag ét. Jeg er sikker på, at vi kan fortsætte den gode udvikling på borgerservice- og arbejdsmarkedsområdet med Bente som afdelingschef. Derfor er jeg også glad for, at det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Bente som Aabenraa Kommunes nye chef for Jobcentersekretariatet og Borgerservice."

Bente Blenstrup bor i Fisbæk ved Gråsten. Hun bor sammen med Tim og den ene af parrets fire sammenbragte børn.

Annonce