Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

To teenagere sigtet for drabsforsøg

Kommunalt

01/6/21 1:30

LTT

To mænd på 18 og 19 år, der begge har tilknytning til Aalborg, blev anholdt tirsdag morgen for drabsforsøg på en 22-årig mand.

Tirsdag morgen blev to mænd anholdt, begge har tilknytning til Aalborg. De to mænd blev anholdt og sigtet for at have spillet en rolle i en skudepisode i Aalborg i marts. Ved skyderiet i marts blev en person ramt af skud. 

Mellem otte-ti personer deltog 
En 18-årig og en 19-årig er nu anholdt i sagen og sigtet for drabsforsøg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. Den 21. marts blev der affyret skud på Hadsundvej i Aalborg, tre biler og en scooter blev anvendt. Derudover deltog mellem otte og ti personer, vurderer politiet. Carsten Straszek, leder af efterforskningen og politikommissær ved Nordjyllands Politi fortæller at der er rejst sigtelse for drabsforsøg. “Vi betragter det som et planlagt og koordineret drabsforsøg, hvor ofrene forinden var blevet lokket i et baghold,”

Blev ramt af skuddet
En 22-årig mand, som er kendt af politiet i forvejen, blev ramt i hoften at et skud. Kort tid efter, blev han meldt udenfor livsfare. En anden mand, på 22 år, undgik at blive ramt af skuddene fra de to mænd. De to anholdte mænd, med tilknytning til Aalborg, blev anholdt i dag, tirsdag, og de vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg i løbet af i dag. 

Retsmøde for lukkede døre
Formodentligt vil retsmødet foregå for lukkede døre, da der er flere mistænkte på fri fod. Politiet forventer ligeledes at der vil ske flere anholdelser i den kommende tid. “Vi forventer, at vi i løbet af den nærmeste fremtid skrider til yderligere anholdelser i sagen, men nærmere kan jeg ikke komme det lige nu – af hensynet til efterforskningen,” siger Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

 

Annonce