Aabenraa ansætter ny direktør

Ledelse

07/8/17 1:02

Nick Allentoft

Ny stabs- og arbejdsmarkedsdirektør har de seneste år været økonomidirektør i Haderslev Kommune.
Det bliver 42-årige Søren Lorenzen, der indtager den ledige stol som stabs- og arbejdsmarkedsdirektør i Aabenraa Kommune.   Den nye stabs- og arbejdsmarkedsdirektør er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som økonomichef i Haderslev Kommune, som han har haft siden 2014.

- Jeg er meget glad for, at vi nu får Søren Lorenzen med ombord i Aabenraa Kommune. Han har de kompetencer og den erfaring på økonomiområdet, vi har brug for. Jeg ønsker ham velkommen og ser frem til samarbejdet, pointerer borgmester Thomas Andresen.

Søren Lorenzen glæder sig også til sit nye job, som han tiltræder 15. august.   - Jeg ser frem til at starte i jobbet som stabs- og arbejdsmarkedsdirektør i Aabenraa Kommune, der ikke mindst på arbejdsmarkedsområdet har leveret flotte resultater de seneste år til gavn for både borgere og virksomheder. Jeg har fået et meget positivt indtryk af kommunens organisation og medarbejdere og glæder mig derfor til at bidrage til det daglige samarbejde både internt i organisationen og eksternt med kommunens samarbejdspartnere, siger Søren Lorenzen.   Søren Lorenzen har følgende tidligere ansættelser på sit CV: 2012-2014 stabschef i Haderslev Kommune 2009-2012 chefkonsulent i Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune 2006-2009 sekretariatschef i Social- og Sundhedsforvaltningen i Tønder Kommune 2004-2006 specialkonsulent/vicekontorchef i Sønderjyllands Amt   Privat er Søren Lorenzen gift med Pia og har fire børn på 15, 13, 10 og 6 år.   FAKTA Staben og arbejdsmarkedsområdet hørte tidligere under Tom Ahmt, da han var vicekommunaldirektør. Tom Ahmt skiftede 1. juni til jobbet som kommunaldirektør i Aabenraa Kommune.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce