Aabenraas kommunaldirektør på ny kontrakt

Ledelse

27/11/2014 09:46

Nick Allentoft

Kommunaldirektør Niels Johannesen fortsætter i jobbet, når hans åremålskontrakt med Aabenraa Kommune udløber til foråret

Niels Johannesen har været kommunaldirektør i den nye Aabenraa Kommune, siden den blev dannet ved kommunalreformen i 2007. Han er i øjeblikket ansat på en åremålskontrakt, som udløber 1. april 2015. Men når vi når frem til den dato, fortsætter Niels Johannesen i jobbet. Det godkendte Aabenraa Kommunes byråd på byrådsmødet i aftes.

 

Aabenraa Kommune er inde i en intens udviklingsproces bl.a. med fokus på store vækst- og erhvervsprojekter, som Niels Johannesen har stået i spidsen for at få sat i værk. Det er bl.a. baggrunden for, at byrådet og 61-årige Niels Johannesen er enige om at fortsætte samarbejdet. Med den nye aftale er der ikke længere udløbsdato for ansættelsen.

 

- Jeg er meget glad for, at vi har kunnet indgå en aftale, så Niels Johannesen fortsætter som kommunaldirektør. Han er en dygtig og dynamisk leder, og han vil kunne sikre kontinuiteten i alt det udviklingsarbejde, vi har sat i gang i kommunen bl.a. med en omfattende vækstplan. Kommunens fortsatte positive udvikling er lagt i de bedste hænder hos ham, pointerer borgmester Thomas Andresen.

 

Mest Læste

Annonce