Stadsingeniør i Aalborg rykker til direktørpost i Vejdirektoratet

30/03/2016 17:00

Nick Allentoft

Ved udgangen af april 2016 fratræder Michael Kirkfeldt sin stilling som Stadsingeniør i By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune.

Michael Kirkfeldt forlader Aalborg Kommune for at tiltræde en stilling som Anlægs- og driftsdirektør i Vejdirektoratet – en stilling som han tiltræder den 1. maj 2016.

Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen udtaler:

- Vi har haft den store glæde at have Michael Kirkfeldt ansat som stadsingeniør i Aalborg Kommune siden 1. maj 2014. I to år har Michael således stået i spidsen for forvaltningsgrenen Trafik & Veje i By- og Landskabsforvaltningen. Her har han været forvaltningsgrenchef for områderne trafikplanlægning, mobilitet, trafiksikkerhed, parkering og trafikledelse, ligesom han har haft ansvaret for asfalt, broer, bygværker, signalanlæg og andet vejudstyr i Aalborg Kommune. 
Jeg er naturligvis ked af, at vi mister en dygtig stadsingeniør, men samtidig er jeg både glad for og stolt af, at vi i Aalborg Kommune har medvirket til at skabe rammevilkårene for, at Michael nu træder et skridt op ad karrierestigen, og jeg vil ønske ham alt mulig held og lykke i det nye job, slutter Hans Henrik Henriksen.

Når Michael Kirkfeldt tiltræder sit nye job, får han ansvaret for anlægs- og driftsdivisionen i Vejdirektoratet – en division med 330 medarbejdere fordelt over afdelinger i Fløng, Skanderborg, Næstved, Middelfart og Aalborg.

Mest Læste

Annonce