Kommune ansætter direktør for opvækst og læring

Ledelse

27/2/17 11:47

Nick Allentoft

Skolechef får titel af direktør for Opvækst og læring, og rykker fra Holstebro til Faaborg-Midtfyn kommune.
Michael Gravesen kommer fra en stilling som skolechef i Holstebro Kommune, hvor han er ansvarlig for et skoleområde med mere end 1000 medarbejdere.   Michael har desuden ledelseserfaring som blandt andet sekretariatschef i Vollsmose Sekretariatet og sekretariatsleder i Børn og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Michael er 41 år og bor med sin hustru og 3 drenge i Langeskov. Han er kandidat i politik og administration og har efterfølgende taget en Masteruddannelse i ledelse ved Syddansk Universitet.

”Vi har med Michael Gravesen fået en stærk og udviklingsorienteret koncernchef for Opvækst og Læring. Michael Gravesen er god til at samarbejde og han brænder for at skabe mening og medejerskab i de ting, han arbejder med”, siger koncerndirektør Louise Thule Christensen.

”Michael har desuden et solidt og bredt fagligt og strategisk fundament, som samlet set styrker os i arbejdet med at realisere vores udviklingsstrategi og børne- og ungepolitikken,” fortsætter hun.   Den nye direktør glæder sig til at komme igang.   ”Jeg ser frem til at blive en del af en ambitiøs organisation med fokus på det forpligtende fællesskab i en koncern. Det giver grundlag for at skabe attraktive rammer for børn, unge og familier i hele Faaborg-Midtfyn Kommune” fortæller Michael Gravesen.    Michael Gravesen tiltræder sin nye stilling den 1. april 2017.   Der var 22 ansøgere til stillingen som koncernchef for Opvækst og Læring. 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce