Direktør vender tilbage til Fredensborg

Politik

31/05/2016 10:25

Nick Allentoft

Efter fire år som direktør i Assens Kommune vender kendt ansigt retur til Fredensborg Kommune, hvor han senest var 2012.
Efter fire år som direktør i Assens Kommune vender Thomas Barfoed tilbage som medlem af direktionen i Fredensborg Kommune, hvor han i 2007-12 var direktør. Inden da var Thomas Barfoed direktør i den tidligere Fredensborg-Humlebæk Kommune.
”Thomas Barfoed er således et kendt ansigt i kommunen. Der er - og har altid været - stor respekt om hans faglige kompetencer og lederegenskaber, og derfor glæder både Byrådet og vi os til at byde Thomas velkommen tilbage i vores direktion. Vi ser frem til at få endnu mere nytte af Thomas og de erfaringer og den inspiration, som han efter fire år i Assens bringer med sig”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen og kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen.   Den nye direktør ser frem til at vende tilbage til Nordsjælland: ”Jeg kender Fredensborg Kommune som en ambitiøs og strategisk ledet organisation, hvor der er stor fokus på udvikling og sikkerhed i driften. Jeg ser derfor frem til at vende tilbage efter fire lærerige år i en fantastisk dejlig og innovativ kommune som Assens, som både gør det godt på erhvervsområdet og arbejder benhårdt på at være en attraktiv bosætningskommune”, siger Thomas Barfoed.   Thomas Barfoed får ansvaret for tre centre med områderne borgerservice, digitalisering, byudvikling, miljø, erhverv, job og uddannelse. Han tiltræder den 1. september.   Thomas Barfoed er 57 år, bor i Espergærde og er oprindeligt uddannet bibliotekar.

Mest Læste

Annonce