Mikkel von Seelen er ny eventmager i trekantområdet.
Mikkel von Seelen er ny eventmager i trekantområdet.

Trekantområdet vil tiltrække store events med ny mand på banen

Velfærd

10/12/14 1:38

Nick Allentoft

Dansk Svømmeunions sportschef gennem de seneste to år, Mikkel von Seelen, er ny sport/event-playmaker i Trekantområdet. Han mener, området har et kæmpe potentiale for at tiltrække store internationale events.

De seks kommuner i Trekantområdet er gået sammen om at tiltrække store events og sportsbegivenheder til området. Målet er at skabe vækst, synlighed og give borgerne store oplevelser – midlet er først og fremmest at få de mange allerede tilstedeværende aktører i spil. Den nyansatte sport/event-playmaker, Mikkel von Seelen ser masser af muligheder.

"Trekantområdet er et område med rigtig stort potentiale. Det er et driftigt område med et stort befolkningsgrundlag og kendetegnet for området er, at man ønsker at være ambitiøs, og man vil ud over stepperne. Det glæder jeg mig til at være en del af," siger Mikkel von Seelen.

Mikkel von Seelens vigtigste opgave er at tiltrække markante events ved at sætte de mange kompetencer, der allerede er i området, i spil til gavn for noget større.

"Den lokale forankring bliver kernen i at få de store internationale events til området. For at det skal lykkedes, så kræver det, at både erhvervsliv, kommuner, medarbejdere ved kommunerne, idrætsklubberne og deres medlemmer og borgerne i det hele taget arbejder sammen og bakker op," forklarer Mikkel von Seelen.

Mikkel von Seelen begynder i sit nye job 1. januar 2015

Fakta: Mikkel von Seelen

Mikkel kommer fra en stilling som sportschef for Dansk Svømmeunion, hvor han blandt andet har været en vigtig aktør i forbindelse med det første internationale seniormesterskab på dansk grund. Tidligere var han sportschef for Dansk Kano og Kajak Forbund, hvor Danmark for første gang siden 1933 fik tildelt VM marathon-kajak. Han er uddannet cand.scient. i idræt fra Københavns Universitet og bor privat sammen med kæresten Eva og deres nyfødte søn Karl Emil.

Fakta: Trekantområdet Danmark

Trekantområdet Danmark er en forening dannet af de seks kommuner i Trekantområdet: Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, vejen og Vejle. Foreningen har til formål at fremme væksten i Trekantområdet.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.