Ny kommunaldirektør til Furesø

Ledelse

26/07/2016 13:16

Nick Allentoft

Furesø Kommune henter ny kommunaldirektør i Hvidovre.
Christine Brochdorf kommer med topledererfaring fra blandt andet Hvidovre og Københavns kommuner. Med ansættelsen vil kommunens nye topchef sætte borgernes og medarbejdernes engagement og begejstring i centrum for kommunens videre udvikling.

Det er en erfaren leder fra den kommunale verden, der sætter sig i stolen den 1. august som øverste administrative chef på Furesø Rådhus. Selvom det er Christine Brochdorfs første stilling som kommunaldirektør, så har den nye chef mange års erfaring med at lede store kommunale forvaltninger blandt andet i en årrække som direktør i Københavns største forvaltning, Børne- og Ungdomsforvaltningen, med 18.000 medarbejdere.

Det er netop ambitionen om at få kommunens medarbejdere til at spille endnu bedre sammen med borgere og erhvervsliv, der har motiveret Christine Brochdorf til at søge jobbet. Målet er at skabe velfærd, vækst og udvikling for kommunen.   ”Alle kommuner har i dag fokus på at skabe balance mellem økonomi og velfærd. Med de begrænsede ressourcer er det en opgave, der kalder på engagement, arbejdsglæde og kreativitet hos alle i det kommunale fællesskab. Det kræver mod og tryghed i en organisation at bryde rammerne og skabe nye former for samarbejde. I Furesø er der politisk lyst til at arbejde sammen med borgerne på nye måder, og det skal vi følge op som organisation. Det er i samarbejdet mellem kommune, borgere og virksomheder, at vi kan skabe de bedste resultater,” fortæller Christine Brochdorf.   ”Furesø er en unik kommune præget af ressourcestærke, stærke fællesskaber og masser udviklingsmuligheder. Jeg glæder mig til at komme i gang med samarbejdet med Byråd, medarbejdere, borgere og virksomheder om at udnytte disse muligheder” slutter Christine Brochdorf.   Borgmester Ole Bondo Christensen (A) glæder sig over, at Byrådet i enighed har tiltrådt ansættelsesudvalgets anbefaling til en ny kommunaldirektør.   ”Vi gik efter en erfaren og synlig topleder, der kan give retning og arbejdsglæde i organisationen. Samtidig ønskede vi en leder, der kan kombinere sikker drift og styr på økonomien med behovet for en løbende udvikling af kommunen. Ansættelsesudvalget og Byrådet er enige om, at Christine Brochdorf har det, der skal til for at løfte opgaven,” slutter Ole Bondo Christensen.   Christine Brochdorf er 44 år og bor i København med sin samlever og 2 børn. Hun var i 2012 indstillet og nomineret til den kommunale lederpris for topchefer. Hun efterfølger Rasmus Bjerregaard, der stoppede 1. april som kommunaldirektør for at rykke til Holbæk Kommune.   CV: 2013 – 2016 Børne- og velfærdsdirektør i Hvidovere Kommune 2011 – 2013 Børne- og ungedirektør i Hvidovre Kommune 2006 – 2011 Direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune 2003 – 2006 Børne- og Familiechef i Albertslund Kommune 2001 – 2003 Sekretariatsleder i Familieplejen Danmark  

Mest Læste

Annonce