Ny centerchef i Greve Kommune

Infrastruktur

18/04/2016 16:02

Nick Allentoft

Center for Teknik & Miljø i Greve henter ny chef 1. maj fra Københavns Kommune.

Det overordnede ansvar for de fysiske rammer i Greve Kommune bliver fremover varetaget af Jens Christian Zøfting-Larsen, som 1. maj tiltræder som ny chef i Center for Teknik & Miljø. 

Det er en særdeles erfaren herre, der overtager roret i Center for Teknik & Miljø i Greve Kommune. Jens Christian Zøfting-Larsen er uddannet forstkandidat, og har samlet 16 års erfaring som chef, indhentet fra jobs i både kommuner og private virksomheder. Han har en stor og bred erfaring ind for teknik- og miljøområdet.

Jens Christian kommer fra en stilling som chef i Center for Udførelse af Anlæg i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning. Han har desuden en fortid som direktør i Helsingør Kommune, hvor han havde den daglige ledelse af teknik- og miljøområdet.

”Vi er utrolig glade for ansættelsen af Jens Christian som centerchef for Teknik & Miljø. Han har en stor viden og ekspertise inden for området, som jeg er sikker på, vi alle kan drage fordel af. Jeg ser frem til samarbejdet”, siger direktør Peter Kjærsgaard Pedersen.

Privat bor Jens Christian i Nærum sammen med sin familie. Han tiltræder stillingen som chef i Center for Teknik & Miljø den 1. maj, 2016.

Mest Læste

Annonce