Astrid Krag er én af politikerne man kan møde i Greve Svømmelhal den 16. juni.

Verdens vådeste valgmøde i Greve Svømmehal

Politik

12/06/2015 11:31

Mikkel Sarka

Tirsdag den 16. juni kan du møde de lokale toppolitikere til en sund, skarp og sjov debat i Greve Svømmehal. Alle er meget velkomne, og der er gratis adgang.

Hop i vandet med Bertel Haarder. Stræk og bøj med Astrid Krag. Eller tag et par svømmetag med Liselott Blixt. Flere af valgkredsens toppolitikere går i vandet sammen på tirsdag. Og du kan selv gå med til en omgang fælles vandgymnastik.

Bagefter er der politisk valgmøde på bassinkanten.

Politisk kommentator Henrik Qvortrup trækker i bademestertøjet og leder slagets gang. Han lover en skarp politisk debat om flygtninge, skat og alt det andet, som vi diskuterer i de allersidste dage før valget.

Alle er velkomne til debatten. Også selvom du ikke vil med til vandgymnastik. I dagens anledning er der både plads til folk i badetøj, morgenkåbe og sommertøj i svømmehallen.

Du kan møde følgende politikere:

·         Astrid Krag, A

·         Jeppe Trolle, B

·         Brigitte Klintskov Jerkel, C

·         Frederik Damgaard, I

·         Liselott Blixt, O

·         Lasse Carl Hagendam Rasmussen, Q

·         Bertel Haarder, V

·         Carsten Oddershede, Ø

·         Rasmus Nordqvist, Å

Program:

Kl. 11.00-11.30 Fælles vandgymnastik. Kom i god tid, så du kan nå at bade og klæde om. Du er velkommen til at tage et håndklæde eller en badekåbe med ind i svømmehallen, så du har noget at tage om dig under debatten.
Kl. 11.30-12.15 Skarp politisk debat på bassinkanten. Du kan deltage uden at gå i vandet. Kom i god tid og få en plads i tørområdet.

Mest Læste

Annonce