Ny chef for Borgerservice og Beskæftigelse

Ledelse

30/01/2015 12:59

Nick Allentoft

Halsnæs Kommune henter ny chef for borgerservice i København.

Fra den 1. marts 2015 hedder Halsnæs Kommunes chef for Borgerservice og Beskæftigelse Pernille Kjeldgård.

Pernille Kjeldgård har flere års ledelseserfaring fra Københavns Kommune og Finansministeriets koncern, senest som kontorchef i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning.

Som chef for Borgerservice og Beskæftigelse i Halsnæs Kommune skal Pernille blandt andet udvikle strategier med henblik på at styrke den tværfaglige opgaveløsning for at højne service til gavn for borgerne, højne uddannelses-og beskæftigelsesniveauet i Halsnæs og sikre styring af området både i forhold til økonomi, mål og indsatsområder.

”Jeg vil arbejde for at skabe vækst og højne uddannelsesniveauet i Halsnæs gennem en målrettet jobindsats i et tættere samarbejde med erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne. Endelig er jeg optaget af at højne niveauet i Borgerservice ved at tænke i øget digitalisering, så vi får rykket kommunens service ind i borgernes stuer og i dialog med borgerne om, hvordan vi kan styrke vores service fremover. Vi skal have klare servicestandarder og kompetent service i vores Borgerservice med afsæt i borgernes behov,” siger Pernille Kjeldgård og fortsætter:

”For mig at se er der en stærk sammenhæng mellem Borgerservice med tæt kontakt til borgerne og beskæftigelsesindsatsen samt ønsket om at vækste i Halsnæs. Derfor ser jeg en stor styrke i den måde, området er organiseret i Halsnæs Kommune – og jeg ser meget frem til at starte arbejdet.”

 

Fokus på uddannelse og beskæftigelse

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der byder Pernille Kjeldgård velkommen til Halsnæs.

"Det er ingen hemmelighed, at vi arbejder målrettet mod at sikre en kommunal administration, der arbejder i en fælles retning med udgangspunkt i de politisk vedtagne, brændende platforme. Vi har blandt andet som vores mål at højne fagligheden og uddannelsesniveauet i Halsnæs og skabe flere lokale arbejdspladser og dermed nedbringe antallet af borgere på offentlig forsørgelse. En stor del af de indsatser, vi har og vil sætte i gang for at nå de mål, ligger i området for Borgerservice og Beskæftigelse, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Pernille er den rette til at drive og udvikle arbejdet i området,” siger kommunaldirektør Anders Mørk Hansen.

 

Fakta:

Pernille Kjeldgård er 42 år og bor i København med sin mand og deres tre børn. Hun er uddannet cand.scient.soc i Internationale Udviklingsstudier og Historie fra Roskilde Universitetscenter med et udlandssemester i Cape Town i Sydafrika.

Pernilles karriere startede i 1999 som konsulent og sidenhen chefrådgiver i Foreningen Nydansker. Hun har desuden arbejdet i Personalestyrelsen som specialkonsulent og teamleder.

Pernille har deltaget i en lang række kurser og efteruddannelse, blandt andet ”Strategisk og politisk ledelse”, ”Pressetræning og uddannelse” samt et toårigt udviklingsprogram for ledertalenter.

Vi byder Pernille velkommen i Halsnæs Kommune.

 

Mest Læste

Annonce