Helsingør ansætter ny kultur- og fritidsdirektør

Politik

28/11/17 9:53

Nick Allentoft

Henter ny direktør for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand i Halsnæs Kommune.
Kim Jørgensen skal særligt have ansvar for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand. Helsingør Kommune får nyt medlem af direktionen fra starten af det nye år, hvor Kim Jørgensen tiltræder som direktør med særligt ansvar for kultur, idræt- og fritidsområdet samt by, land og vand. Kim Jørgensen kommer bl.a. med erfaring fra direktørstillinger fra Halsnæs og Dragør kommuner, hvor han har haft ansvar for områder som teknik, miljø, sundhed, idræt og kultur.   Kommunaldirektør Stine Johansen glæder sig til at byde Kim Jørgensen velkommen i direktionen fra årsskiftet:   ”Jeg glæder mig meget til at få Kim ombord og få en fuldtallig direktion fra starten af det nye år. Kim tager masser af god erfaring med sig til Helsingør. Jeg er sikker på, at han vil falde godt ind i en direktion, hvor vi tænker på tværs og er meget optaget af dialog og af ikke bare at være direktører for enkeltområder men at få skabt sammenhæng i hele organisationen. Varmt velkommen til ham!” Kim Jørgensen glæder sig til nye opgaver og udfordringer i Helsingør Kommune:   ”Helsingør er en kommune i en meget spændende udvikling. Kommunen har et unikt miks af by, historie, natur og fantastiske udbud af kultur og events, der trækker hundredetusindevis af besøgende til hvert eneste år. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og jeg vil i særlig grad have øje for at styrke de tværgående samarbejder i kommunen så vi fortsætter den gode udvikling i Helsingør Kommune.”

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.