Stine Johansen går fra konstitueret til ansat kommunaldirektør i Helsingør Kommune.
Stine Johansen går fra konstitueret til ansat kommunaldirektør i Helsingør Kommune.

Ny kommunaldirektør i Helsingør

Ledelse

26/3/15 11:06

Nick Allentoft

Helsingør Kommune får ny kommunaldirektør den 1. april 2015.

Valget faldt på Stine Johansen, der har været konstitueret kommunaldirektør i kommunen siden november 2014 og tidligere direktør i kommunen siden 1. marts 2014.

-      Byrådet har høje ambitioner for Helsingør Kommune, og det har de al mulig grund til. Helsingør Kommune er fantastisk og har helt unikke potentialer. Det skal realiseres, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen med organisationens mange dedikerede medarbejdere, siger Stine Johansen.

Stine Johansen blev udnævnt som ny kommunaldirektør på byrådsmødet mandag den 23. marts på bagrund af indstillingen fra et enigt økonomiudvalg.

-      Jeg er glad for, at Helsingør Kommune nu har fået en ny kommunaldirektør. Vi stod med et meget stærkt og kvalificeret ansøgerfelt, hvor alle var enige om at pege på Stine Johansen. Helsingør Kommune får en visionær kommunaldirektør, der har stor erfaring med ledelse, er vellidt og som er ambitiøs for vores kommunes udvikling. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Benedikte Kiær, borgmester i Helsingør Kommune.

Som direktør i Helsingør Kommune har Stine Johansen tidligere haft ansvar for Socialudvalget og Beskæftigelsesudvalget og været referencedirektør for Center for job og uddannelse, Center for særlig Social indsats og Center for Sundhed og Omsorg.

Stine Johansen har erfaring både inden for det private erhvervsliv i IBM, den offentlige sektor og har også stiftet bekendtskab med selvstændigt erhverv.

I perioden 2009 – 2013 var Stine Johansen bosat i Grønland og ansat i Kommuneqarfik Sermersooq – først som kommunikationsdirektør og dernæst som fungerende kommunaldirektør.

Stine Johansen er Cand.mag.  og MBA ( master of business administration) fra Henley Business School.

Privat er hun gift med Leise Johnsen, eskimolog, og direktør for det Grønlandske Hus i København. De har tre børn på 13, 14 og 16 år.

Uden for rådhusets mure interesserer Stine sig for global og lokal samfundsudvikling, verdens kulturer, kunst og geologi og dyrker gerne dykning, ski, musik, natur og adventuresport.

 

Annonce