Vi arbejder for et sundhedshus på Helsingør Hospital

Infrastruktur

07/08/2014 22:01

Nick Allentoft

Der har været meget debat om, hvorvidt det tidligere hospital i Helsingør kan anvendes til visitationscenter for Udlændingestyrelsen efter den 1. januar 2015. Det er i denne sammenhæng vigtigt at huske, at Helsingør Kommune og Region Hovedstaden har fælles interesser med bygningen fra denne dato, understreger borgmester Benedikte Kiær og Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

- Vi er i fuld gang med at drøfte, hvilke kommunale aktiviteter der skal placeres i sundhedshuset. Og det står klart for mig, at vi skal hurtigt i gang. Det kan dog ikke lade sig gøre før 1. januar og derfor kan bygningen med fordel anvendes til andet formål indtil da, men kun til nytår, siger borgmester Benedikte Kiær.

 

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) understreger, at et politisk flertal i Region Hovedstaden har besluttet at arbejde for, at der skal etableres et sundhedshus i Helsingør. Fra regionens side er der derfor gode perspektiver i at lade det gamle Helsingør Hospital danne rammerne for et nyt og større Sundhedshus.

 

- Hvis Helsingør Kommune kan komme med et fornuftigt bud på, hvordan Sundhedshuset kan placeres i det gamle hospital, så er det noget, vi vil se positivt på i regionsrådet, siger Sophie Hæstorp Andersen og fortsætter:

 

- Derfor synes jeg sådan set også, at det kun kan gå for langsomt med at komme videre med dette arbejde, så borgerne i Helsingør kan få et endnu bedre Sundhedshus med både regionale og kommunale tilbud.

Mest Læste

Annonce