Hvidovres nye direktør for børn og unge Susan Bjerregaard.   Foto: Ebbe Forup
Hvidovres nye direktør for børn og unge Susan Bjerregaard. Foto: Ebbe Forup

Ny direktør til Hvidovre Kommune

Ledelse

29/3/17 7:47

Nick Allentoft

Konstitueret direktør bliver en del af Hvidovre Kommunes 3-personers direktion
Det bliver Susan Bjerregaard, der bliver ny direktør for Børn & Velfærd i Hvidovre Kommune. Hun har været konstitueret i stillingen siden august 2016, hvor Christine Brochdorf forlod Hvidovre til fordel for kommunaldirektørposten i Furesø Kommune. Hun blev valgt til stillingen i et ansøgerfelt på 12.

Susan Bjerregaard er 56 år og oprindeligt uddannet socialpædagog. Hun kom til Hvidovre Kommune som Børne- og Familiechef i 2011. Siden har hun også fået dagtilbudsområdet under sig, og senest har hun i en periode været chef for også handicap- og psykiatriområdet. Før hun blev ansat i Hvidovre Kommune, har Susan Bjerregaard bl.a. arbejdet i Gladsaxe og Københavns Kommune og på et misbrugscenter under det daværende amt.

- Det glæder mig meget, at det blev Susan Bjerregaard, der nu kan sætte sig i stolen som Hvidovre Kommunes nye direktør for Børn & Velfærd. Jeg har siden Susans start i Hvidovre haft en godt samarbejde med hende, og vi har i fællesskab skabt mulighed for at etablere tidlige indsatser på børneområdet med gode resultater til følge, siger borgmester Helle Adelborg.   Susan Bjerregaard bliver en del af den 3-personers direktion, der efter 1. maj 2017 skal implementere en ny centerstruktur i Hvidovre Kommune. I den forbindelse får hun fremover 4 centerchefer som nærmeste samarbejdspartnere på det store 0-100-års område, som leverer velfærd til såvel nyfødte og skolebørn som borgere med handicap og kommunens ældste borgere.    - Hvidovre er en kommune, hvor der er højt til loftet med masser af muligheder for fortsat at udvikle velfærdsområdet. Det er jeg glad for, at jeg nu får mulighed for at sætte mig i spidsen for, siger Susan Bjerregaard. Hun tiltræder stillingen per 1. april.  

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce