Lemvig henter ny direktør i Nyborg

Ledelse

24/07/2016 11:13

Nick Allentoft

Ny direktør for Social & Sundhed og Arbejdsmarked & Integration i Lemvig Kommune kommer fra en stilling som Ældrechef i Nyborg Kommune.

45-årige Pia Ulv Helleland bliver ny direktør for Social & Sundhed og Arbejdsmarked & Integration i Lemvig Kommune.

Pia Ulv  Helleland kommer fra en stilling som Ældrechef i Nyborg Kommune, hvor hun også tidligere har været Jobcenterchef.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med de spændende og store opgaver, der ligger foran os,” siger hun.

Karrieren tæller også lederstillinger hos Vejle og Sønderborg Kommune. Derudover har hun undervist i diplomuddannelse i ledelse.

I øvrigt var hun med til at sikre Nyborg Jobcenter titlen som Danmarks bedste Jobcenter i 2010. En titel som Jobcenteret i Lemvig som bekendt er indehaver af i dag.

Siden 2011 har hun været Ældrechef og arbejdet med blandt andet Velfærdsteknologi, forebyggelse, rehabilitering samt frivillighed i Nyborg Kommune.

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen fra Lemvig Kommune er meget tilfreds med, at der er fundet en så kompetent profil til den vigtige stilling.

”Jeg er helt sikker på, at vi har fundet den helt rigtige profil til jobbet. Pia har både stor ledelseserfaring og indgående fagligt kendskab til de store områder, ” siger han.

Pia Ulv Helleland er gift og har 2 døtre på henholdsvis 18 og 21 år.

Hendes mand arbejder i Ringkøbing, hvorfor parret vil flytte til Lemvig fra Nyborg, der er deres nuværende bopæl.

Pia Ulv Helleland tiltræder den 1. august 2016.

Mest Læste

Annonce