IdéRent er allerede fra i fredags stoppet med at besøge de borgere, der alene får praktisk bistand, men konkursboet fortsætter med at udøve personlig pleje til og med d. 6. april.
IdéRent er allerede fra i fredags stoppet med at besøge de borgere, der alene får praktisk bistand, men konkursboet fortsætter med at udøve personlig pleje til og med d. 6. april.

Privat leverandør af hjemmehjælp går konkurs

Velfærd

31/3/15 10:19

Mikkel Sarka

Odense Kommune har modtaget oplysninger om, at IdéRent ApS har indgivet konkursbegæring til skifteretten i Odense. Driften indstilles d. 6. april kl. 23.00, og Odense Kommune overtager derefter ansvar for, at alle borgere får den hjælp, de har brug for.

Odense Kommune har modtaget oplysninger om, at IdéRent, der er leverandør af pleje og rengøring til borgere i Odense, indstiller driften pr. 6. april kl. 23.00. Årsagen er, at firmaet er gået konkurs.

IdéRent har varetaget pleje og omsorg for 630 borgere i Odense Kommune. 380 borgere har fået praktisk bistand og 250 borgere har fået personlig pleje.

Odense Kommune indsamler nu den nødvendige viden og indkalder det ekstra personale, der skal til, for at løfte plejeopgaven. IdéRent er allerede fra i fredags stoppet med at besøge de borgere, der alene får praktisk bistand, men konkursboet fortsætter med at udøve personlig pleje til og med d. 6. april.

Konkursen vil betyde, at en gruppe borgere dermed ikke får leveret praktisk hjælp henover påsken, men ingen borgere, der modtager personlig pleje, vil stå uden hjælp på noget tidspunkt.

I Odense Kommune er der frit valg på ældreområdet, og borgerne kan selv vælge, om det skal være kommunen eller en privat leverandør, som tager sig af pleje og praktiske gøremål. Alle borgere kontaktes derfor hurtigst muligt med henblik på valg af ny leverandør.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.