Niels Sandemann er ny leder i Rebild Kommune

To nye chefer i Rebild

Velfærd

01/07/2014

Nick Allentoft

Rebild Kommune har ansat ny familie- og handicapchef, hentet i Århus, samt ny direktør med særligt ansvar for Center Børn, Unge, Familier og Handicap.

Rebild Kommune har ansat Niels Sandemann som ny familie- og handicapchef. Han tiltræder den 1. august 2014.

Niels Sandemann er 56 år og kommer fra en stilling som afdelingsleder med ansvar for den samlede bydækkende ungeindsats i Århus Kommune. Niels Sandemann har 16 års erfaring i en række forskellige stillinger på ledelsesniveau i Århus Kommunes socialforvaltning.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang med den nye spændende opgave. Jeg er helt bevidst om, at det er et job på et udfordrende område – men jeg er sikker på, at vi nok skal komme godt i land med de vigtige opgaver, der ligger foran os, siger Niels Sandemann.

Kommunaldirektør Jes Lunde siger:

- Vi er i Rebild Kommune rigtigt glade for, at det er lykkes os at ansætte en så erfaren mand. Niels Sandemann har både den styrke og den erfaring, der skal til for at indfri forventningerne i stillingen.

Ansættelsen sker efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Ny direktør

Den nye direktør er Ulrik Andersen, der er 40 år. Han kom til kommunen for to år siden fra en stilling som uddannelsesleder for pædagoguddannelserne Midt og Vest, Via University College. Han var desuden leder for Campus Viborg.

Den nye direktør er cand. mag i samfundsfag og historie og har en masteruddannelse i Offentlig Administration. Han beskriver sig selv som særlig interesseret i organisationsudvikling og som en leder, der sørger for, at beslutninger bliver gjort til virkelighed.

Om sine udvidede beføjelser siger Ulrik Andersen:

- Jeg er meget glad for, at Rebild Kommune har valgt mig som nyt medlem af direktionen. Det betyder, at jeg fremover skal bruge mere tid på overordnede strategier og sparring med politikere og direktion. Jeg føler mig godt rustet til de nye udfordringer, fordi jeg kender butikken indefra, og fordi jeg er bevidst om, hvordan direktøren både kan støtte og give råderum til sine centerchefer.

De to områder, jeg bliver faglig ansvarlig for, er store og inde i en rivende udvikling. Vi skal have folkeskolereformen implementeret og helt i hus med genopretningen af Center Familie og Handicap.

Kommunaldirektør Jes Lunde glæder sig over valget af den nye direktør:

- Vi kender Ulrik som en særdeles kompetent leder. Han har bl.a. formået at skabe bred opbakning i arbejdet med folkeskolereformen – og det er ellers en opgave af den svære slags. Vi er helt sikre på, at han har rigtig meget godt at byde på i direktionen.

Ulrik Andersen starter i sin nye stilling den 1. august.

Mest Læste

Annonce