Det hjælper at holde medarbejderne i form

Sundhed

27/5/18 8:19

Sasa Kovacevic

Jo bedre form du er i, jo mere kan du præstere på arbejdet. Det viser flere undersøgelser, og derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt, det er at tilskynde sine medarbejdere til at dyrke motion.

Hvis du sørger for at hjælpe med at holde dine medarbejdere i form, kan du i hvert fald vide dig sikker på, at det vil kunne mærkes på koncentrationen, effektiviteten og arbejdsglæden.

Mangler du ideer til, hvilke træningsøvelser i kan lave i jeres pauser, eller hvad i skal spise for at præstere bedst muligt på træningsbanen og arbejdspladsen, så kan du kigge på topsund.dk og blive klogere.

Et frisk pust på kontoret

Friskpresset juice kan være lige det, der giver et nødvendigt energiboost på jobbet.

Flere og flere virksomheder tilbyder friskpresset juice i kantinen til deres medarbejdere og sørger dermed for at medarbejderne forbliver sunde, glade og fokuserede, når de er på arbejde.

Juicen indeholder også vigtige vitaminer der hjælpe med at restituere efter træning.

Især på et arbejdskontor kan det blive et problem, at der generelt er for indelukket. Ingen åbne vinduer, varm og fed mad gør mennesker sløve og trætte, og det kan mærkes på arbejdspladserne også.

I stedet er det nu blevet populært at lave arbejdspladsen til et behageligt sted med en god og stærk arbejdsatmosfære. Det betyder, at man ikke kun sidder med hovederne ned i skærmene, men får energi ved at holde små pauser og spise sundt.

Hvis der bliver sørget for, at der altid er et sundt og friskt alternativ til de søde snacks i kantinen, så er medarbejderne generelt mere energifyldte og arbejdsomme.

Dagene, hvor man gerne ville have fabriks-robotter til at arbejde for sig, er ovre. Nu vil vi have sunde, stærke, motiverede og glade medarbejdere, der kan løfte i flok. Og en juicemaskine synes at være et lille skridt på vejen i mod det. Find dette og meget mere hos kitchenone.dk.

Frihed under ansvar

Dagens.dk som har mange medarbejdere har givet os det her tip. Når mennesker får ansvar for noget, føler de også, at de betyder noget, og de føler, at de har indflydelse på deres hverdag og arbejde.

Giver du dine medarbejdere mere frihed til træning i arbejdstiden, så lønner det sig også i deres produktivitet.

Det giver glade medarbejdere, forudsat at du husker, ikke at stå på nakken af dem efterfølgende – der skal en vis portion frihed til, for at medarbejderen virkelig føler at dette er deres projekt og at de har skabt resultatet.

Anerkendelse eller manglen på samme kan både have indflydelse på præstationer og arbejdsglæde.

Vær ikke bange for at rose medarbejderen foran alle, men husk ikke altid at rose de samme, selvom der selvfølgelig er nogle, der er langt lettere at rose end andre. Rosen må ikke skabe jalousi.