Foto: Steen Brogaard

Kristian Thulesen Dahl kritiserer Nye Borgerliges økonomiske politik

"Blind fokus på en vækstdagsorden - uden hensyn til om væksten kommer de fleste tilgode", er hvad Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti, siger om Nye Borgerliges økonomiske politik.

I sit seneste ugebrev skrev Kristian Thulesen Dahl, at han ser Nye Borgerliges økonomiske politik som et "ekkokammer" af den økonomiske politik, som Liberal Alliance fører. Det skriver Netavisen Pio.
 
"Så når jeg nu hører Nye Borgerlige, er det som et ekkokammer af de diskussioner, jeg tit har haft med Liberal Alliance. Blind fokus på en vækstdagsorden - uden hensyn til om væksten kommer de fleste tilgode. Andre vil nok kalde det ultra-liberalisme. Mere til dem, der i forvejen har mest."
 
Manglende finansiering
Han skriver ydermere, at han forgæves har forsøgt at få Nye Borgerlige til at fortælle, hvorfra de 110 milliarder kroner skal komme fra, som partiet har afsat til skattelettelser. Nye Borgerlige er kommet med et udspil om at afskaffe topskat, selskabsskat, registreringsafgift og nedsættelse af skatten for store aktieindkomster.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.