Foto: Shutterstock

Kontroversielt valg: DR erstatter ikonisk vært

Kultur

09/04/2021 10:23

Theis

DR har foretaget et kontroversielt valg, der har delt vandene hos danskerne.

Hvis du er blandt dem, der plejer at se Eurovision Song Contest, så kommer du højst sandsynligt til at bemærke en stor ændring.

DR har nemlig valgt at erstatte deres populære Eurovision-vært, Ole Tøpholm, der ellers har talt til de danske seere i de seneste 10 år.

I år kommer danskerne således ikke til at høre på Ole Tøpholms stemme. I stedet vil Grandprix fans komme til at høre to af DRs radioværter i stedet.

Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech fra radioprogrammet ‘Fonk!’ på P4, har nemlig overtaget rollen fra Ole Tøpholm, men faktisk overtog Ole Tøpholm selv rollen fra Nicolai Molbech.

Nicolai Molbech kommenterede nemlig Eurovision i 2008, 2009 og 2010, mens hans kollega Henrik Milling har siddet som jury i både det danske Melodi Grand Prix og i Eurovision.

Valget er dog noget kontroversielt fra DR, da de vælger at sige farvel til en vært, der har været meget populær hos tv-seerne gennem de sidste ti år.

"Der findes kun EN til det job"

Tager man et kig på kommentarfeltet på DRs Facebookside, hvor de har delt nyheden, så der der meget delte meninger.

Den første kommentar der dukker op er fra Helle Lodahl, der skriver: “Det bliver så et nej tak herfra”, mens Mia Dragsdal Jensen stemmer i: “Der findes kun EN til det job, og han hedder Ole Tøpholm,” 

Der er dog også folk, der glæder sig over udskiftningen.

“Godt valg” lyder det fra Rasmus Philbert, mens Birthe Rousing skriver: “Fedt valg,”

Ole Tøpholm har selv reagerer på sin Facebookprofil, hvor han på en time har fået 584 likes, 317 kommentarer og 10 delinger. Der er dermed ingen tvivl om, at det er en beslutning, der vækker følelser hos mange danskere.

“Det bliver desværre ikke længere mig, der skal kæmpe for guld til Danmark. DR har besluttet, at jeg er færdig som Eurovision kommentator.” skriver Ole Tøpholm på DR.

Mest Læste

Annonce