Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Så bliver der skiftet ud: Nye værter på DR-program

Kultur

15/4/21 8:16

Theis

Nu bliver der skiftet ud.

I marts meldte Ulla Essendrop ud, at hun tager en pause fra Aftenshowet på DR. Siden 2015 har hun været vært på programmet og sideløbende haft andre værtsopgaver ved for eksempel Danmarksindsamlingen, Året der gik og Eurovision.

“Jobnyt: Efter påske sætter jeg Aftenshowet på pause, og tager et stint hos de gode folk på DR Nyheder, hvor der venter spændende opgaver,” skriver Ulla Essendrop i et opslag på Instagram og fortsætter:

“Først skal jeg vænne mig til at stå op før hanegal, så jeg kan være frisk, opdateret og klar til at byde seerne velkommen til dagens første TV Avis på DR 1.”

Pausen fra Aftenshowet betyder, at DR har fundet en afløser. 

De overtager tjansen

Det er sportsværten Josefine Høgh, der har fået til opgave at afløse Ulla Essendrop. Hun har allerede haft de første vagter på Aftenshowet, og hun fortsætter på programmet i april og maj.

Men det er ikke kun Ulla Essendrop, der tager en pause. Det samme gør medværten Mette Bluhme Rieck.

Fra midten af maj bliver Nola Grace Gaardmand også ny vært på Aftenshowet. Hun har gennem de seneste fire år været vært på Deadline, Sundhedsmagasinet og TV-Avisen Morgen.

“Nola Grace Gaardmand og Josefine Høgh springer til, fordi Ulla Essendrop og Mette Bluhme Rieck er lånt ud til andre opgaver i DR i den kommende tid. Ulla Essendrop er det både til TV-Avisen Morgen og til DR’s sportsdækning i sommer, mens Mette Bluhme Rieck skal være med til at dække OL, forklarer DR’s programchef for Aktualitet, Kultur og Dokumentar Lisbeth Langwadt til DR.

Med de to nye tilføjelser til holdlisten, udgøres værtsholdet i det kommende halve års tid af skiftevis Kristian Ring-Hansen Holt, Mark Stokholm, Nola Grace Gaardmand, Josefine Høgh, Mette Bluhme Rieck og Ulla Essendrop.

Annonce