KVUC

KVUC

Vognmagergade 8, 1120 København K

Telefon: 82326600 Website: www.kvuc.dk E-mail:

KVUC er Københavns Voksenuddannelsescenter, som er en selvejende institution under staten.

KVUC tilbyder undervisning inden for følgende uddannelsesområder:
 • Almen Voksenuddannelse – avu
 • Højere Forberedelseseksamen – hf
 • Gymnasial Supplering - gs
 • Forberedende Voksenuddannelse - fvu
KVUC tilbyder også ordblindeundervisning – obu.
 
 

Blogs

Artikler

 • Elevformand til ny VUC-rektor: Husk os - her bliver vi mødt med respekt
  20.10.18 Uddannelse

  Da Anita Lindquist Henriksen tiltrådte som ny rektor på KVUC opfordrede formanden for kursistrådet hende til altid at huske kursisterne. Rektor pointerede, at "vi skal være bedre til at synliggøre den værdi vi tilfører borgere og samfund".

 • Fem gode råd fra lærere til nye Forberedende Grunduddannelser (FGU)
  31.08.18 Uddannelse

  Rundt om bordet. Lærere fra produktionsskole, ungdomsskole og VUC samt leder af den Kombinerede Ungdomsuddannelse giver gode råd til de FGU-skoler, som skal åbne overalt i Danmark i sommeren 2019.

 • En personlig sejr
  27.06.18 Uddannelse

  #storyofkvuc: ”Jeg havde aldrig drømt om, at jeg kunne finde en uddannelse med plads til at gå i skole i mit tempo og på en måde, der passer til mig”. Efter et afbrudt gymnasieforløb vil Frida som ny HF’er nu læse til sygeplejerske i Grønland.

 • Ti skarpe råd fra de unge til ny FGU i Danmark i 2019
  31.05.18 Uddannelse

  - Lærerne brænder virkelig for det. Det har vi ikke prøvet før. Sådan lød det fra seks elever på Den Kombinerede Ungdomsuddannelse (KUU) ved konferencen ”Fra KUU til FGU” den 16. maj på KVUC. Konferencen skulle sikre, at vigtige erfaringer bliver bragt videre til de nye FGU-institutioner.

 • Specialdesignet uddannelse til psykisk sårbare
  22.06.16 Velfærd

  Trygt miljø, små hold og støttende lektievejledere og mentorer betyder, at psykisk sårbare unge kan læse fag på Hf. Mød Emilie Claudi Schack, som er en af de unge, der læser Hf Flex med tilknytning til AskovFondens Socialpsykiatri (ASPA).

 • Ny chance til skoletrætte unge
  07.08.15 Velfærd

  Nu starter de første elever på den nye ”Kombineret Ungdomsuddannelse”, der skal give skoletrætte unge en ny chance. "Det er interessant, at de unges vejledere optræder som en gennemgående figur, også i vores virksomhed", fortæller en virksomhedsejer.

 • Større fokus på karakterer øger eksamensangst
  08.05.15 Velfærd

  To grupper af kursister lider særligt af eksamensangst: Dem med vanskeligheder og lavt selvværd og de ambitiøse 12-tals piger. KVUC’s psykologiske rådgiver oplever, at eksamensangst fylder mere i takt med det store fokus på karakterer og adgangskrav.

Cases

Arrangementer

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner