Lemvig Kommune

Lemvig Kommune

Rådhusgade 2, 7620 Lemvig

Telefon: 9663 1200 Website: www.lemvig.dk E-mail:

Lemvig Kommune

Artikler

 • God ledelse giver glade medarbejdere
  06.02.15 Ledelse

  Arbejdsglæden helt i top – og sygefraværet helt i bund - blandt medarbejderne ved Lemvig Kommune. God ledelse er hemmeligheden bag.

 • Specialiserede akutsenge på tryghedshotel i Lemvig
  04.01.13

  Borgere fra Lemvig Kommune skal ikke være indlagt på et sygehus langt fra hjemmet, hvis det kan undgås. Det er baggrunden for et såkaldt tryghedshotel, som Lemvig Kommune per 1. februar 2013 etablerer i Lemvig midtby.

 • Bedre hjælp til hjerneskadede
  03.02.12

  Lemvig Kommune opruster indsatsen over for de borgere, der bliver ramt af en hjerneskade.

Navne

Cases

 • Hurtigere og billigere at få byggetilladelse i Lemvig
  20.12.12

  Hvis ansøgningen er lavet rigtigt, behøver det hverken at tage lang tid eller være dyrt at få en kommunal byggetilladelse. Det viser resultater fra Lemvig Kommune, hvor byggeafdelingen i år har omlagt både sagsbehandling og gebyrbetaling for byggesager. Siden juni har fuldt oplyste sager således fået en kvik-behandlings-garanti på maksimalt én uge, mens mangelfulde ansøgninger lander i bunken med sager, der tager længere tid.

 • Idrætsforening skal drive skolefritidsordning
  19.12.12

  Som den første kommune i landet overlader Lemvig Kommune hele driften af en skolefritidsordning til en lokal idrætsforening. Det sker, når Lemvig Byråd i dag onsdag ventes at godkende en partnerskabsaftale med Tangsø FS om drift af en ny SFO i Bækmarksbro.

Pressemeddelelser

 • Kæmpe mobiludbud vinder fornem pris
  23.10.15 Ledelse

  Seks midt – og vestjyske kommuner tænkte nyt, og det belønnes ikke bare med landets bedste mobildækning til borgerne, men nu også med en pris for landets bedste offentlige udbud

 • Limfjordens godstransport skal ikke skrabe bunden
  23.02.12

  Limfjordens sejlrender er ikke dybe nok til de store fragtskibe, der for alvor skaber vækst på havnene og i oplandet. Det vil sammenslutningen af de vestlige limfjordshavne gøre noget ved, og håber på hjælp fra Folketingets Transportudvalg, som de møder i dag 23. februar 2012.

 • Borgere skal behandles tættere på hjemmet
  22.02.12

  Udvikling af nye sundhedstilbud kan i løbet af de kommende år betyde, at langt færre borgere behøver at blive indlagt på hospitalet. Det er formålet med et nyt samarbejdsprojekt mellem Lemvig, Struer og Holstebro Kommuner samt Region Midtjylland.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner