Foto: Shutterstock

LIGE NU: Indkalder til pressemøde i dag

Her til morgen indkaldes der til pressemøde senere i dag.

I dag indkaldes der til pressemøde, det oplyser Finansministeriet.

Det er finansminister Nicolai Wammen (S) der inviterer til pressemøde om den økonomiske situation i lyset af den kommende genåbning af Danmark, samt nyt om de sidste to ugers indefrosne feriepenge.

Pressemødet finder sted klokken 12.30 i Rentekammersalen i Finansministeriet. 

Også skatteminister Morten Bødskov (S) og erhvervsminister Simon Kollerup (S) og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil være til stede ved pressemødet.

Datoer for feriepenge

 I en bekendtgørelsen fra Beskæftigelsesministeriet fremgår det, at der senest vil blive åbnet for ansøgninger til de indefrosne feriepenge den 29. marts.

“Fonden (Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler) afgør, hvornår der åbnes for ansøgning efter § 2, dog senest 29. marts 2021,” lyder det i bekendtgørelsen fra beskæftigelsesministeriet.

Du behøver dog ikke hæve pengene den 29. marts eller de kommende dage efter, hvis du gerne vil have dem. Du har nemlig lidt mere end to måneder til at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, før der bliver lukket ned igen.

I bekendtgørelsen lyder det nemlig, at der bliver lukket ned for ansøgninger senest den 31. maj 2021. Så har du ikke bestilt dine feriepenge inden da, så er det bare ærgerligt.

“Fonden skal modtage lønmodtagers ansøgning senest 31. maj 2021,” lyder beskeden fra beskæftigelsesministeriet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.