Foto: Shutterstock

LIGE NU: Regeringen indkalder til pressemøde i dag

Senere i dag er der igen corona-pressemøde.

I går var en lille mærkedag. Her vendte de mindste elever tilbage til skolen efter at have været hjemsendt i godt og vel halvanden måned. Størstedelen af Danmark er dog fortsat lukket ned, mens myndighederne holder øje med, hvordan de nye varianter af coronavirus opfører sig. 

Det har ramt dele af erhvervslivet hårdt.

Mens salget på netbutikkerne hamrer derud af, så er en stor del af detailhandlen samt de liberale erhverv - som frisører, negleteknikere og lignende - lukket ned. 

I den senere tid har nedlukningen været meget debatteret. Mandag afviste Mette Frederiksen (S) at de ældre skoleelever kan vende tilbage til skolegården lige foreløbigt. Foreløbigt løber nedlukningen indtil 27. februar. 

Vil fortælle om ny corona-aftale

Tirsdag har Erhvervsministeriet indkaldt til pressemøde, der netop vil dreje sig om vilkårene for de lukkede virksomheder. Her vil erhvervsministeren nemlig fortælle mere om de hjælpepakker, som regeringen har indført.

Det skriver Erhvervsministeriet i en indkaldelse til pressemøde. 

På pressemødet vil erhvervsminister Simon Kollerup (S) - ifølge ministeriet -  præsentere "en ny aftale om yderligere forbedringer af hjælpepakker ikke mindst for de mindre erhvervsdrivende."

Pressemødet finder sted klokken 11.00 i Erhvervsministeriets gård. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 12.01.21 Politik
  Udviklingsministeren ude med ny udviklingspolitisk strategi

  Arbejdet med ny udviklingspolitisk strategi bliver nu igangsat. Den nye strategi skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, som udløber i 2021.