Foto: Shutterstock

LIGE NU: Regeringen indkalder til pressemøde i dag

Senere i dag er der igen corona-pressemøde.

I går var en lille mærkedag. Her vendte de mindste elever tilbage til skolen efter at have været hjemsendt i godt og vel halvanden måned. Størstedelen af Danmark er dog fortsat lukket ned, mens myndighederne holder øje med, hvordan de nye varianter af coronavirus opfører sig. 

Det har ramt dele af erhvervslivet hårdt.

Mens salget på netbutikkerne hamrer derud af, så er en stor del af detailhandlen samt de liberale erhverv - som frisører, negleteknikere og lignende - lukket ned. 

I den senere tid har nedlukningen været meget debatteret. Mandag afviste Mette Frederiksen (S) at de ældre skoleelever kan vende tilbage til skolegården lige foreløbigt. Foreløbigt løber nedlukningen indtil 27. februar. 

Vil fortælle om ny corona-aftale

Tirsdag har Erhvervsministeriet indkaldt til pressemøde, der netop vil dreje sig om vilkårene for de lukkede virksomheder. Her vil erhvervsministeren nemlig fortælle mere om de hjælpepakker, som regeringen har indført.

Det skriver Erhvervsministeriet i en indkaldelse til pressemøde. 

På pressemødet vil erhvervsminister Simon Kollerup (S) - ifølge ministeriet -  præsentere "en ny aftale om yderligere forbedringer af hjælpepakker ikke mindst for de mindre erhvervsdrivende."

Pressemødet finder sted klokken 11.00 i Erhvervsministeriets gård. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.