Foto: Mestermadsen.dk

Lokal tømrermester vinder PraktikPladsPris 2020

Mester Madsen A/S i Præstø tager et stort ansvar for at uddanne næste generation af bygningssnedkere og tømrere, som der er stor efterspørgsel efter i bygge- og anlægsbranchen. Derfor modtager virksomheden DI Sydsjællands PraktikPladsPris 2020.

Prisen blev uddelt på virksomheden onsdag den 2. december, hvor borgmester i Vordingborg Kommune Mikael Smed og næstformand i DI Sydsjælland Peter Rosenkrands overrakte prisen.

I tømrer- og snedkervirksomheden Mester Madsen er der ca. 35 ansatte, og ud af medarbejderstaben er 8 lærlinge. Samtidig betyder det, at virksomheden ligger et stykke over måltallet for antal lærlinge i trepartsaftalen, hvor en virksomhed af Mester Madsens størrelse typisk vil være forpligtet til 1-2 lærlinge.

"Valget faldt naturligt på Mester Madsen som modtager af DI Sydsjællands PraktikPladsPris 2020. Virksomheden bidrager væsentligt til at uddanne næste generations arbejdskraft, og det fortjener at blive belønnet", siger Peter Rosenkrands næstformand i DI Sydsjælland og adm. direktør for Knudsens Extrusion ApS.

"Hos Mester Madsen er vi rigtig stolte over at modtage denne pris, og for os er det naturligt at have mange lærlinge. Vi har altid et mål om, at medarbejderstaben som minimum skal bestå af 25-30 procent lærlinge, siger Anders Madsen", tømrermester og ejer af Mester Madsen.

Hos Mester Madsen er der plads til alle. Der har været mange unge med forskellige uddannelser i lære hos virksomheden.

"Fælles for alle vores lærlinge er, at de er motiverede for at yde deres bedste, og det værdsætter vi. Det er en del af vores DNA her i virksomheden at uddanne vores unge mennesker. Og vi er samtidig fælles om at løfte vores samfundsansvar. Det kan fint betale sig for en virksomhed som vores, når vi samarbejder om at nå i mål", udtaler Anders Madsen.

"Vi ved, at vi i nær fremtid kommer til at mangle unge med en erhvervsuddannelse inden for nærmest alle brancher. Mit håb er, at gode lærepladser sammen med udsigten til fast arbejde er med til at gøre en erhvervsuddannelse endnu mere attraktiv. Derfor er det vigtigt, at de unge fortæller de mange gode historier om deres lærepladser", siger Peter Rosenkrands.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også