Lolland udvider og henter direktør i Holbæk

Lolland udvider sin direktion fra tre til fire topledere. Ny mand hentes i Holbæk.

I marts måned besluttede Økonomiudvalget at styrke den strategiske ledelse i Lolland Kommune med en udvidelse af direktionen fra tre til fire medlemmer. Efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt er man nu klar til at præsentere Thomas de Richelieu som ny direktør.
Thomas de Richelieu er 44 år og starter 1. juli. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.scient.soc. fra RUC, som han senere har udbygget med en lederuddannelse i form af en MPA fra CBS.
 
Thomas har en bred baggrund fra den kommunale sektor, hvor han har arbejdet med arbejdsmarkedsområdet, børne- og ungeområdet og ikke mindst ældre-, social og sundhedsområdet.
 
”Ansættelsesudvalget lagde vægt på, at han har spidskompetencer inden for strategisk ledelse, ledelse af ledere, økonomistyring, politisk betjening og organisationsudvikling,” forklarer kommunaldirektør Thomas Knudsen. ”Det er kompetencer, der er brug for i en tid, hvor kommunerne står over for økonomisk pres og behov for at udvikle serviceområderne.”
 
Thomas de Richelieu kommer fra en stilling som koncernchef i Holbæk Kommune, hvor han bl.a. har ansvaret for ældre, sundhed og det specialiserede voksenområde.
 
Privat er Thomas gift og har 3 børn.
Emneord: Kommunaldirektører, Thomas de Richelieu, Lolland Kommune, Holbæk Kommune, 290519
Lolland Kommune på DenOffentlige.dk Lolland Kommune
Aktivitet: Artikler: 31 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.04.20 Kommunalt
  Byudvikling i Nakskov skal inspirere hele landet

  Hvordan skal fremtidens købstad se ud? Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden har til sammen afsat 150 millioner kroner til initiativet Nakskov 2030. Et ambitiøst udviklingsprojekt der vil sende den gamle købstad og levende industriby godt ind i fremtiden.

 • 16.07.18 Infrastruktur
  Nye vandboringer leverer vand til Femern-byggeriet

  Lolland Kommune har givet tilladelse til indvinding af vand fra tre nye vandboringer, der skal levere størstedelen af det nødvendige vand til Femern-byggeriet.

 • 19.02.18 Infrastruktur
  Femern bliver en Game-Changer for Lolland

  Det er en udbredt opfattelse på Lolland og på Rådhuset i Maribo, at Femern bliver en game-changer, men det kræver hårdt arbejde, da gevinsterne ikke kommer af sig selv. Lolland kommunes projektleder på Femern, Lars Kroer udtaler sig således: "Kommunen skal have mest muligt ud af projektet for Lolland."

 • 20.09.17 Infrastruktur
  Boliganalyse: ’Den rådne banan’ er slet ikke så rådden

  Vi har i mange år talt om ’Den rådne banan’, men er det virkelig så råddent i yderkanten af Danmark? Boligsiden.dk har set nærmere på, hvordan prisudviklingen og salgstallene på boligmarkedet har udviklet sig side om side med gennemsnitsdanmark.

 • 14.09.17 Infrastruktur
  Her er vinderne på boligmarkedet

  En opgørelse over hussalget i de seneste 25 år viser, at der er store forskelle på, i hvilke kommuner den årlige fortjeneste har været størst for dem, der solgte i 2016. I top 10 finder vi både Lolland, Rødovre og Samsø.