Foto: Shutterstock

Medie: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

Mette Frederiksen vil angiveligt indkalde til corona-pressemøde i dag, hvor der vil blive præsenteret nye restriktioner.

Det går desværre alt andet end den rigtige vej med covid-19 for tiden. I går havde vi det højeste antal smittede på en dag, og ude i verden er smitten også eksploderet, hvilket har resulteret i, at udenrigsministeriet nu også fraråder rejser til Tyskland og Cypern.

I går meldte Mette Frederiksen også ud, at der ville komme nye restriktioner mod coronavirussen, og de restriktioner kan meget vel blive meldt ud i dag.

Nye restriktioner bliver præsenteret i dag

Ifølge B.T, så erfarer de nemlig, at Mette Frederiksen vil indkalde til pressemøde i dag fredag. Årsagen er de stigende smittetal, og på pressemødet vil Mette Frederiksen præsentere de nye restriktioner.

Det er endnu uvist hvilke restriktioner, der er tale om, men meget tyder på, at det vil være en reducering af forsamlingsforbuddet, samt mundbind i de danske supermarkeder.

Det er nemlig de ting, der nævnes igen og igen af eksperter og politikere. Hvis pressemødet bliver afholdt i dag, så vil de nye ændringer formentlig træde i kraft allerede i morgen lørdag eller fra begyndelsen af den kommende uge.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer