Mere effektiv erhvervsfremme

Et nyt forenklingsudvalg er blevet nedsat, og det skal komme med en plan for et mere effektivt erhvervsfremmesystem.

I Region Hovedstaden hilser direktør for regional udvikling Claus Bjørn Billehøj initiativet velkomment og opfordrer til et enkelt system med en klar arbejdsdeling:
 
" I et effektivt erhvervsfremmesystem er der brug for både stat, regioner og kommuner. De har hver en vigtig rolle at spille. Det skal ske i et enkelt system med et tydeligt fælles mål – og så der behov for en klar arbejdsdeling og et tæt samarbejde mellem de tre niveauer."
 
"Blikket skal være på den samlede erhvervspolitiske geografi. Virksomhederne er ligeglade med, om det er den ene eller anden aktør, der står bag. De efterspørger et erhvervsfremmesystem, der er nemt at gennemskue, og hvor de kan få rådgivning af høj kvalitet. "
 
"Erfaringerne fra vores samarbejde i Greater Copenhagen er, at når vi går sammen om fælles mål på tværs af kommuner og regioner, kan vi for alvor rykke noget og opnå resultater, som det ville være svært at nå hver for sig. "
 
 
 
Emneord: Erhvervsfremme, Region Hovedstaden, Claus Bjørn Billehøj, Regelforenklinger
Region Hovedstaden på DenOffentlige.dk Region Hovedstaden står for behandling, uddannelse og forskning inden for borgernes sundhedsvæsen, og sammen med andre udvikler vi hovedstadsregionen, hvor Region Hovedstaden har særlige opgaver ...
Aktivitet: Artikler: 176 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også