Flere unge vælger alternative veje mod formuen

Aldrig har så mange unge taget en uddannelse som i 2017/2018, men begge år har også budt på en blomstring af nye veje til karrieren og frem mod formuen.

Aldrig har så mange unge taget en uddannelse som i 2017/2018, men begge år har også budt på en blomstring af nye veje til karrieren og frem mod formuen.

En af de mest populære metoder til at øge formuen blandt 22-35 årige i 2018 var via Bitcon. Hvis man bruger et såkaldt trading system, klarer en robot at overvåge bitcoinpriserne og køber og sælger, efterhånden som det spotter en fortjenestemulighed. Metoden er ret nem at sætte op, og det kræver ikke nogen stor erfaring eller stort tidsforbrug.

Trading systemet er gratis at anvende, og det trækker typisk 1% af din fortjeneste. Det fungerer på den måde at en robot spotter en lav købspris på én platform og herefter sælger til en højere købspris på en anden platform. Det er som regel ganske få lidt man tjener per handel, men når et trading system kan foretage op til 20 handler i minuttet, kan det godt blive til noget.

Læs mere her.

Hvis bitcoin, aktier osv. er for avanceret

Hvis du ikke bryder dig om tanken om at ”lege” med dine penge, ved at investere dem i fx bitcoins, er der andre muligheder, for at tjene penge online. Her kan der fx nævnes betalte online spørgeskemaer. Denne metoder er ikke en metode, man bliver rig af, men det giver mulighed for en lille ekstra sideindkomst, blot ved at du giver din mening til kende.

Hvis du fx bruger lidt tid på et spørgeskema, hver dag og spørgeskemaet betaler 30 kr. for besvarelsen, får du 900 kr. ekstra om måneden, til lidt sjov og spas. De ter en god idé at lave en separat e-mail, du bruger, når du besvarer spørgeskemaer. På denne måde bliver din private e-mail ikke overfyldt med spam.

Hvis du ved siden af dit arbejde tjener penge online, kan dette måske være startskuddet til iværksætterdrømmen, du måske altid har haft. Det at du ud over din løn, tjener ekstra giver dig mulighed for at lægge til side hver måned, og på sigt have råd til at åbne drømmebutikken, eller lave dit eget produkt.

Hvis du vælger at lave dit eget produkt, der skal sælges engros, kræver det at du kan fremvise produktet til kunderne. Her skal du typisk ud til kunderne og forsøge at sælge dit produkt. Og når man skal ud til kunderne er det vigtigt at præsentere sig godt.

Det første kunderne ser, er din bil. Her er leasing af bil en rigtig god mulighed, da du altid vil køre i en ny flot bil af nyere dato, hvilket udstråler en prestige overfor dine kunder.

Obsidian Digital på DenOffentlige.dk Obsidian Digital er et digitalt marketing bureau med speciale i performance marketing. Vi har kontor i København og Aarhus, men trækker kunder fra hele verden....
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 3

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.