Flere unge vælger alternative veje mod formuen

Aldrig har så mange unge taget en uddannelse som i 2017/2018, men begge år har også budt på en blomstring af nye veje til karrieren og frem mod formuen.

Aldrig har så mange unge taget en uddannelse som i 2017/2018, men begge år har også budt på en blomstring af nye veje til karrieren og frem mod formuen.

En af de mest populære metoder til at øge formuen blandt 22-35 årige i 2018 var via Bitcon. Hvis man bruger et såkaldt trading system, klarer en robot at overvåge bitcoinpriserne og køber og sælger, efterhånden som det spotter en fortjenestemulighed. Metoden er ret nem at sætte op, og det kræver ikke nogen stor erfaring eller stort tidsforbrug.

Trading systemet er gratis at anvende, og det trækker typisk 1% af din fortjeneste. Det fungerer på den måde at en robot spotter en lav købspris på én platform og herefter sælger til en højere købspris på en anden platform. Det er som regel ganske få lidt man tjener per handel, men når et trading system kan foretage op til 20 handler i minuttet, kan det godt blive til noget.

Læs mere her.

Hvis bitcoin, aktier osv. er for avanceret

Hvis du ikke bryder dig om tanken om at ”lege” med dine penge, ved at investere dem i fx bitcoins, er der andre muligheder, for at tjene penge online. Her kan der fx nævnes betalte online spørgeskemaer. Denne metoder er ikke en metode, man bliver rig af, men det giver mulighed for en lille ekstra sideindkomst, blot ved at du giver din mening til kende.

Hvis du fx bruger lidt tid på et spørgeskema, hver dag og spørgeskemaet betaler 30 kr. for besvarelsen, får du 900 kr. ekstra om måneden, til lidt sjov og spas. De ter en god idé at lave en separat e-mail, du bruger, når du besvarer spørgeskemaer. På denne måde bliver din private e-mail ikke overfyldt med spam.

Hvis du ved siden af dit arbejde tjener penge online, kan dette måske være startskuddet til iværksætterdrømmen, du måske altid har haft. Det at du ud over din løn, tjener ekstra giver dig mulighed for at lægge til side hver måned, og på sigt have råd til at åbne drømmebutikken, eller lave dit eget produkt.

Hvis du vælger at lave dit eget produkt, der skal sælges engros, kræver det at du kan fremvise produktet til kunderne. Her skal du typisk ud til kunderne og forsøge at sælge dit produkt. Og når man skal ud til kunderne er det vigtigt at præsentere sig godt.

Det første kunderne ser, er din bil. Her er leasing af bil en rigtig god mulighed, da du altid vil køre i en ny flot bil af nyere dato, hvilket udstråler en prestige overfor dine kunder.

Obsidian Digital på DenOffentlige.dk Obsidian Digital er et digitalt marketing bureau med speciale i performance marketing. Vi har kontor i København og Aarhus, men trækker kunder fra hele verden....
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 3

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 12.01.21 Politik
  Udviklingsministeren ude med ny udviklingspolitisk strategi

  Arbejdet med ny udviklingspolitisk strategi bliver nu igangsat. Den nye strategi skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, som udløber i 2021.