Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

I dag torsdag er der indkaldt til pressemøde af statsminister Mette Frederiksen (S).

I går onsdag stod Mette Frederiksen frem og præsenterede regeringens nye udspil, der skal sikre blandt andet grønnere byer i Danmark og flere idrætsfasciliteter i hovedstaden. I dag torsdag er der så pressemøde igen med statsministeren.

Det er Statsministeriet, der har sendt en indbydelse ud, og det er endnu en gang et politisk udspil, som regeringen vil præsentere. Denne gang drejer det sig om udspillet, der har fået navnet ”Tættere på – flere uddannelser og stærke lokalsamfund”. 

Ifølge flere medier, så lægger udspillet op til, at 25 uddannelsessteder skal etableres i danske provinsbyer, for at fjerne presset fra de danske storbyer, og få unge til at flytte til provinsbyer. Det skriver Nyheder24

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.