Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen melder ud: Forhandler om genåbning

Nu er der nyt fra statsministeren.

Siden starten af januar har statsminister Mette Frederiksen forhandlet genåbning af Danmark med de resterende folketingspartier.

I stedet for en ‘almindelig’ forhandling, hvor samtlige partier er samlet, så er det i stedet en atypisk forhandling, hvor Mette Frederiksen har indkaldt partierne en efter en.

I dag var turen så kommet til Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, der i øjeblikket er deltidssygemeldt på grund af stress

Efter mødet lagde Mette Frederiksen et opslag ud på de sociale medier, hvor hun informerede om, hvordan det var gået.

Er savnet 

“Tak for et godt møde med LA’s formand Alex Vanopslagh. LA ønsker en hurtig genåbning af Danmark med særligt fokus her og nu på liberale erhverv og børn og unge.” lyder det fra Mette Frederiksen, der fortsætter:

“Vi er ikke enige om alt. Men partiernes stærke fokus på børn og unge er positivt. Og ønsket om en langsigtet genåbningsplan deler vi også. I øvrigt dejligt at tale med Alex igen. En god kollega, som desværre er delvist sygemeldt. Og savnet i kredsen af partiformænd” slutter statsministeren.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.