Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen raser: Stop med det

Statsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

Netop nu har folketingspolitikerne mulighed for at stille spørgsmål til statsminitster Mette Frederiksen i ‘Statsministerens spørgetime’.

Her bliver statsministeren ofte modtager af kritiske spørgsmål, og det er bestemt ikke altid, at Mette Frederiksen mener, at det er retfærdigt.

I går havde hun blandt andet en kraftig reaktion på en kommentar fra Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh, som fik statsministeren op i det røde felt.

Alex Vanopslagh spurgte ind til, hvilke restriktioner der fortsat ville gælde, når alle over 50 år samt sårbare danskere er blevet vaccineret. Noget Alex Vanopslagh mener, at Mette Frederiksen flere gange har antydet.

Dette kalder Mette Frederiksen dog fake news.

“Skal vi ikke stoppe med det der fake news i folketingssalen. Jeg har ikke sagt, at vi skal opretholde restriktioner, efter alle er vaccineret,” lød det fra Mette Frederiksen under spørgetimen.

Alex Vanopslagh valgte at hæfte sig ved, at Mette Frederiksen ikke kunne garantere, at restriktionerne ville forsvinde, når alle der ønsker det, er blevet vaccineret mod covid-19.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.