Ny udgivelse målrettet uddannelse i offentlig administration

Velfærd

05/09/2017 15:25

Preben Rehr

Medarbejdere ved professionshøjskolerne VIA University College og Metropol er forfattere til 2. udgave af lærebogen Offentlig administration i et udviklingsperspektiv.

Offentlig administration – i et udviklingsperspektiv er skrevet som lærebog til administrationsbacheloruddannelsen og andre uddannelser, der forener klassisk forvaltningsmæssig praksis med en dybere faglig tyngde. Bogen gennemgår klassiske forvaltningsmæssige områder som krydsfeltet mellem politik og jura, organiserings former i den offentlige forvaltning, evaluering og økonomistyring. Derudover præsenteres teoretiske perspektiver på den offentlige forvaltning, lige som professionsidentitet er et væsentligt emne i bogen. Endelig sætter bogen fokus på innovation, som har fået en stadig større plads i den offentlige forvaltning de senere år.

Den offentlige forvaltning i kommuner, stat og regioner er i stigende grad præget af en blanding af administrativ sagsbehandling og behovet for en mere akademisk ramme til at forstå og bedrive det forvaltningsmæssige arbejde.

Bogen medvirker til at imødekomme disse krav.

Redigeret af Line Gaardsdal Warschawsky og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

hansreitzel.dk

Mest Læste

Annonce