Foto: Steen Brogaard

Morten Messerschmidt risikerer fængsel i op til to år

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt risikerer fængselsstraf på op til to år. Strafferammen for svindel med EU-midler kan give op til halvandet års fængsel og dokumentfalsk kan give op til to års fængsel.

Svindel med EU-midler og dokumentfalsk

Bagmandspolitiet går efter at få dømt Morten Messerschmidt med fængselsstraf for svindel med EU-midler og dokumentfalsk. Det fremgår af et anklageskrift TV 2 er i besiddelse af. 
 

Immuniteten er ophævet 

Morten Messerschmidt mener ikke selv at han har begået noget kriminelt. Han stod tiltalt for to forhold, netop svindel med EU-midler og dokumentfalsk. Det er først nu at hans immunitet er ophævet og derfor er tiltalen nu officiel skriver TV 2

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.