Foto. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Naser Khader er færdig

Naser Khader melder sig ud af de Konservative. Det oplyser han i et opslag på Facebook. “Jeg har i dag meldt mig ud af Det Konservative Folkeparti. Det gør jeg med et blødende hjerte.” Sådan lyder det fra Naser Khader i et opslag på Facebook.

“En række kvinder har fremsat beskydninger mod mig. Det har fået mit parti til at meddele mig, at jeg ikke længere kan være medlem,” skriver han og tilføjer
dermed, at det er en beslutning taget af Det Konservative Folkeparti

Blev sygemeldt
Naser Khader blev sygemeldt fra Folketinget i midten af april. Politikeren tog sygeorlov, da nyheden om, at han skulle have truet debattører kom frem. Derudover er politikeren også blevet anklager af en række kvinder for seksuelle krænkelser. 

For kort tid siden meldte han sig klar til at arbejde igen.
"Jeg er ikke perfekt, men jeg elsker Danmark og er klar til kamp!" skrev han i et Facebook-opslag 8. august. Men det bliver altså ikke for de Konservative, at Naser Khader kommer til at fortsætte sin ‘kamp’.

 
 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.