Foto: Via Ritzau
Foto: Via Ritzau

Kommunikationschef går på pension

Navne

07/08/2023 10:54

Redaktionen

Birgitte Thingholm, vicedirektør i Koncern Kommunikation i Region Midtjylland, har valgt at gå på pension fra 1. september.

Da hun startede i jobbet for 17 år siden, havde Region Midtjylland intet logo, ingen hjemmeside og intet intranet. Heller ikke sociale medier, for de var ikke en del af mediebilledet i 2006, hvor hun som kommunikationschef var med til at gøre Region Midtjylland klar til åbning 1. januar 2007.

1. september går hun på pension.

- Jeg har nydt samarbejdet med dygtige ledere og medarbejdere. Nydt udfordringerne og det at arbejde med områder, der er vigtige for mange mennesker. Siden Corona gjorde sin entré i 2020 har jobbet dog fyldt stadig mere. Nu er jeg blevet 62 år og er både farmor og mormor. Nu må der gerne blive bedre plads til noget andet i mit liv: Familie og venner, frivilligt arbejde, litteratur og kunst samt sport i forskellige afskygninger.

Konstitueret regionsdirektør, Jonas Dahl, siger i den forbindelse:

- Jeg vil gerne takke Birgitte for en lang og flot karriere i Region Midtjylland, hvor hun i alle årene har holdt kommunikationsfanen højt. Vi mister med Birgitte en meget driftssikker og dygtig kommunikationschef, men samtidig har jeg også stor forståelse for Birgittes ønske om at gå på pension. 

Før tiden i Region Midtjylland har Birgitte Thingholm været ansat i Århus Amt, TDC og Miljøministeriet.

Stillingen som kommunikationschef vil blive slået op snarest.

Mest Læste

Annonce