Foto: Shutterstock

Nu åbner særlig pulje til restauranter, cafeer og barer

Nu kan spisesteder i hele landet få hjælp til at udvikle nye madevents og oplevelser til gæsterne.

Puljen er en del af sommer- og erhvervspakken, der blandt andet skal styrke turismeerhvervet i Danmark. Med puljen vil en restaurant, café eller bar kunne søge op til 35.000 kroner til aktiviteter, som skal hjælpe med at få flere gæster f.eks. gennem nye madtilbud og arrangementer.

Man kan søge puljen gennem Erhvervsstyrelsen til og med den 21. juli 2021. Støtten kan både bruges til sommerarrangementer og til events, som rækker ind i resten af året.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

”Regeringen har gennem hele coronakrisen arbejdet for at holde hånden under danske virksomheder og arbejdspladser. Derfor er jeg også glad for, at vi nu kan være med til at give en ekstra mulighed, der peger fremad til de danske restauranter, cafeeer og barer, der har været særlig hårdt ramt af krisen. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, hvad de enkelte erhvervsdrivende kan finde på af initiativer, men jeg håber, at rigtig mange vil gøre brug af puljen. Danmark er både et skønt ferieland og en gastronomisk metropol, og puljen understøtter begge styrker på en og samme tid.”

Sommer- og erhvervspakken skal hjælpe de hårdt ramte sektorer og samtidig skabe gode ferieoplevelser for gæsterne.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.08.21 Erhvervsliv
  Rejsekløen bliver kradset

  Rejsefeberen stiger, og der er i juli for alvor blevet taget hul på det opsparede rejsebehov, som danskerne har sparet op under hele sundhedskrisen. Coronaen har sluppet sit jerngreb, og det kan mærkes på højsæsonen i Billund Lufthavn.

 • 25.06.21 Erhvervsliv
  Lønmodtagere får nu 1,35 mio. efterbetalt for manglende ferietillæg

  HK Privat har netop vundet en sag om ferietillæg, der sender 1,35 millioner kroner til de ansatte på HK Privats overenskomst hos Lejerbo. Tillægget svarer til omtrent en uges ekstra løn pr. medarbejder. Og dommen kan have betydning for andre end HK'ere.

 • 23.06.21 Erhvervsliv
  Handlen med ulovlige kopivarer udgør fortsat et massivt problem

  Den ulovlige handel med kopivarer udgør fortsat et massivt problem, der koster danske arbejdspladser, kan have alvorlige sikkerheds- og sundhedsmæssige risici og gå ud over dansk velfærd.

 • 11.06.21 Erhvervsliv
  Fødevare tilbagekaldes

  Froneri tilbagekalder Smarties Push Up i æsker á 4 stk., da der er risiko for indhold af ethylenoxid.

 • 10.06.21 Erhvervsliv
  Særlig corona-indsats hjælper ledige

  Mange familier er blevet ramt økonomisk af corona, fordi mor eller far har mistet jobbet. I Rødovre har man sat ind med en ekstraordinær beskæftigelsesindsats. Nu viser tallene, at det har virket - mange er blevet hjulpet til at finde ny beskæftigelse.