Ny udviklingsdirektør i Region Sjælland

Ny udviklingsdirektør i Region Sjælland bliver hentet i Region Hovedstaden.

- Med Carsten Krabbe får vi en udviklingsdirektør med erfaring i at få alle gode kræfter til at samarbejde om at skabe vækst og udvikling. Carsten Krabbe er med sin personlighed og sit netværk en gevinst for Region Sjælland, siger administrerende direktør Per Bennetsen.


Som udviklingsdirektør skal Carsten Krabbe stå i spidsen for regionens indsats for inden for erhvervsudvikling, uddannelse, trafik, grøn omstilling og internationalt samarbejde.

- Jeg glæder mig til at samarbejde med kommuner, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner om at gøre Region Sjælland til et godt sted at leve og drive virksomhed, siger Carsten Krabbe.

- Vi kan allerede se, at væksten er ved at rykke ud på Sjælland - og det skal gerne sprede sig til hele regionen.

Carsten Krabbe er 42 år og uddannet cand. scient. pol. på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet i 2006. Han har 10 års erfaring med kommunal og regional vækst og erhvervsudvikling, først i Københavns Kommune og senest i Region Hovedstaden.

Som enhedschef for Vækst & Viden har opgaverne i de sidste tre år blandt andet været Region Hovedstadens regionale udviklingsstrategi med opbakning fra 29 hovedstadskommuner samt etablering, udvikling og drift af Greater Copenhagen-samarbejdet, som også Region Sjælland er en del af.

Som chef arbejder han for at skabe høj trivsel og arbejdsglæde.

- Min fritid bruger jeg på madlavning, rejser, venner og familie. Jeg er gift og bor på Islands Brygge i København - og jeg elsker en tur på cyklen eller en dag på altanen med en bog. Jeg er født og opvokset i en landsby i Thy, og det har givet grundformen for min personlighed og min dialekt, siger Carsten Krabbe.

Emneord: Region Sjælland, Region Hovedstaden, Carsten Krabbe, Udviklingsdirektør, Regional udvikling, Erhvervsudvikling, Uddannelse, Infrastrukturprojekter
Region Sjælland på DenOffentlige.dk Region Sjælland
Aktivitet: Artikler: 27 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 13.03.20 Uddannelse
  Frist for kvote 2-ansøgninger bliver udsat en uge

  Uddannelses- og Forskningsministeriet har besluttet at udskyde fristen for at søge om optagelse på en videregående uddannelse via kvote 2 med en uge. Ny frist er søndag den 22. marts 2020 kl. 12.

 • 04.03.20 Uddannelse
  Ny kampagne: Vælg en uddannelse med mening

  Vores velfærdssamfund får brug for flere kompetente hænder i fremtiden. Derfor er der brug for, at flere af de ca. 90.000 unge, der hvert år søger ind på en videregående uddannelse, vælger en professionsbacheloruddannelse.

 • 19.06.19 Sundhed
  Omlægning til økologi på hospitalerne afsluttet med stor succes

  Region Hovedstadens politiske mål om omstilling af alle hospitalskøkkener i Region Hovedstaden til minimum 60% økologi er mere end nået. Projektet omkring omstilling til økologi afsluttes her i juni måned med stor succes.

 • 13.05.19 Ledelse
  Politiet sigter sundhedsansatte for svigt i skandale om kræftscreening

  Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i dag sigtet Region Sjælland og flere ledende medarbejdere for overtrædelse af straffeloven og autorisationsloven i forbindelse med mulig mangelfuld håndtering af patienter, som var henvist til undersøgelser på Ringsted sygehus på mistanke om brystkræft.

 • 03.05.19 Sundhed
  Tryggere vej fra sygehus til eget hjem

  En sygeplejerske fra Lejre Kommune får nu sin faste gang på Holbæk Sygehus. Her skal hun samarbejde med indlagte borgere fra Lejre Kommune, deres pårørende og sygehusets personale. Målet er at gøre det tryggere at vende hjem efter indlæggelsen.