Sikker brug af kommunikations- og samarbejdsplatforme i forbindelse med hjemmearbejde

Center for Cybersikkerhed har udgivet en ny vejledning til sikker brug af kommunikations- og samarbejdsplatforme.

Rigtig mange bruger lige nu Skype, Slack, WeTransfer, Dropbox m.m. til at lette samarbejdet, mens coronavirussen gør det svært at mødes fysisk. Ny vejledning giver råd til sikker brug af kommunikations- og samarbejdsplatforme.

Fildelings- og kommunikationsplatforme er populære som midler til at samarbejde på distancen under coronakrisen. Men mange er i tvivl om, hvordan man bruger platformene sikkert. Derfor har Center for Cybersikkerhed udarbejdet en vejledning, der giver gode råd til sikker brug af kommunikations- og andre samarbejdsplatforme. 

Fokus er på, at virksomheder tænker sig godt om og fortager en risikovurdering af platformene, før de tages i brug.

Se mere i vejledningen ”Brug af kommunikations- og samarbejdsplatforme” her. 

Foto: Pikrepo

 

Emneord: Center for Cybersikkerhed, coronakrisen, samarbejdsplatforme, Vejledning

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 22.09.20 Infrastruktur
  Stor skov på vej til fynboerne

  En ny skov, der er over tre gange større end Sprogø, skal ligge nordøst for Svendborg og er nu kommet ét spadestik nærmere. Skoven bliver et grønt og rekreativt åndehul for naturglade fynboere og beskytter samtidig det lokale drikkevand.

 • 09.09.20 Infrastruktur
  DSB vil give kompensation til kunder

  Pressemeddelelse: Efter regeringens seneste anbefalinger og tiltag gælder der i visse tilfælde særlige refunderingsregler.

 • 23.04.20 Infrastruktur
  Politisk aftale om grønne busser og klimasamarbejdsaftaler

  Regeringen, RV, SF, EL og ALT er enige en aftale, der udmønter 75 millioner kroner til grønne regionale busser, ligesom transportministeren skal indgå klimasamarbejdsaftaler om grøn kollektiv trafik med landets største kommuner. Begge tiltag skal være med til at accelerere den grønne omstilling af bustrafikken frem mod 2030.

 • 16.04.20 Infrastruktur
  Ny grøn erhvervsrabat på Storebælt

  For at tilskynde virksomhederne til at benytte de mest miljøvenlige køretøjer og for at forenkle erhvervsrabatterne på Storebæltsforbindelsen har et bredt politisk flertal (regeringen, RV, SF, V, DF, K og LA) besluttet at omlægge rabatterne, så der kun gives rabat ved brug af de mest miljøvenlige køretøjer.

 • 24.03.20 Sundhed
  Sundhedsministeren får flere beføjelser til at modvirke forsyningsproblemer

  Nye regler er trådt i kraft, der blandt andet indebærer, at virksomheder, regioner og kommuner kan pålægges at indberette oplysninger om lagerbeholdninger af medicin og medicinsk udstyr til Lægemiddelstyrelsen, og at medicin og udstyr kan omfordeles til de dele af sundhedsvæsenet, hvor behovet er størst.