Foto: Shutterstock

Nye restriktioner træder i kraft i dag

I dag mandag den 21. december træder nye corona-restriktioner i kraft.

Det er i dag blevet mandag den 21. december. Det betyder, at der blot resterer tre dage til juleaften, men det betyder også, at der er trådt nye restriktioner fra regeringen i kraft.

Mette Frederiksen fortalte nemlig på et pressemøde i forrige uge, at storcentrene i landet ville lukke ned dagen efter, og den 21. december kom turen så til alle de liberale erhverv.

Således er tatovører, solarier, køreskoler, massageklinikker, spa, kropspleje, frisører og meget mere blevet lukket ned. De skal holde lukket fra i dag til og med den 3. januar.

Flere restriktioner på vej

Det er dog ikke kun de liberale erhverv, der er ramt af nye restriktioner. Også detailhandlen blev tvangsnedlukket om ganske få dage. De fleste af dem lukker allerede den 23. december, men de har fået lov af statsministeren til at holde åbent til og med den 24.december klokken 23.59. Derefter skal de lukke ned ligesom til begyndelsen af januar.

Det er alle ikke-essentielle butikker, der er tvunget til at lukke ned. Det betyder dog, at dagligvarebutikker og apoteker fortsat kan holde åbent.

Vi skal dog ikke sætte næsen alt for sikkert efter, at der bliver åbent op den 3. januar. I slutningen af sidste uge blev det meldt ud, at restriktionerne sagtens kan blive forlænget, hvis smitten tager til henover jul og nytår.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også