Foto: Claus Fisker
Foto: Claus Fisker

Godt nyt til grænsehandlende danskere: Du kan alligevel handle ved grænsen

10/11/20 9:32

Theis

Det er alligevel muligt at handle ved den dansk/tyske-grænse, selvom det har forlydt sig, at man skal i karantæne ved indrejse i Tyskland.

Siden det kom frem, at der i Danmark er en særlig mutation af covid-19 efter smitte fra mink til mennesker, er der flere lande, der ikke vil have besøg af danskere. Storbritannien er lukket land, og det samme er stort set gældende i Tyskland.

Derfor forlød det sig, at grænsehandlen ville komme til at lukke ned, men det har alligevel vist sig ikke at være tilfældet.

En af de butikker der ville blive hårdt ramt ved manglende salg af sodavand og øl til danskerne er Poetzsch i Padborg, og de har derfor gjort folk opmærksomme på, at det altså stadig er muligt at handle ved grænsen, så længe man ikke opholder sig i Slesvig Holsten mere end 24 timer.

“Grænsen er ikke lukket! Vi har stadig åbent og ja – du må gerne komme ned for at handle. Hvis du opholder dig i Slesvig Holsten i mindre end 24 timer, gælder kravet om test og karantæne ikke. Du kan derfor stadig komme over grænsen og købe ind til jul og nytår,” lyder det i et Facebookopslag fra Poetzsch Padborg.

Du kan også handle på nettet

Hvis du ikke er tryg ved at handle ved grænsen i disse corona-tider, så kan du med rette handle over nettet. Det er nemlig muligt at lave grænsehandel online, hvor du får dine varer leveret direkte til din dør.

Mangler du sodavand, øl eller masser af slik, så kan du kigge forbi online grænsehandel lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.