Minister: Stigningen ser ud til at være bremset

21/8/20 10:03

Pelle Lindegaard Bügel

De danske sundhedsmyndigheder kaldte til pressemøde i dag klokken 11.30. Her har sundhedsminister Magnus Heunicke (S) netop fortalt, at covid-19-smitten i Danmark ser ud til at være bremset op.
Efter at Danmark har været ramt af en smitteopblusning i de sidste par uger, er dag i dag gode nyheder på den front.   - Helt overordnet er situationen, at den stigning, vi så for uger siden, ser ud til at være bremset op, fortæller sundhedsminister Magnus Heunicke (S) og fortsætter:    - Der 71 nye smittetilfælde i dag. - Kontakttallet ligger på i denne uge på en. Det betyder, at 10 personer smitter 10. Epidemien ligger altså  stabilt, siger Magnus Heunicke på dagens pressemøde.   Sundhedsministeren fortæller også, at smittetallene i Aarhus og Silkeborg går den rigtige vej.

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.