null

Niels Hemmingsens Gade 12

1010

København K

Telefon: 33368800

ftf.dk

[email protected]k

Tilmeld nyhedsbrev

FTF er 450.000 danskere

FTF er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte. 78 forskellige faglige organisationer arbejder i FTF sammen i forhold til arbejdsgivere, politikere og offentligheden.
FTF arbejder for et bedre arbejdsliv og et bedre velfærdssamfund. På mange niveauer - både lokalt og centralt - sætter FTF sit præg på samfundet. For sammen kan 450.000 mennesker gøre mere end hver for sig.

FTF er partipolitisk uafhængig

Tre ud af fire FTF'ere arbejder i det offentlige. FTF blev oprettet i 1952

Mange organisationer - en stemme

Der hvor den enkelte organisation ikke er stor nok, går vi sammen for at blive hørt. FTF er den fælles stemme for 81 organisationer og talsmand for organisationerne over for politikere og embedsfolk på både centralt og lokalt niveau.
Fordi FTF dækker en stor del af det danske arbejdsmarked - 450.000 lønmodtagere - sidder FTF med i en lang række udvalg, nævn og kommissioner, hvor medlemmernes fremtidige forhold bliver afgjort. I kraft af vores størrelse er FTF fx med i de lokale beskæftigelsesråd, Forbrugerrådet, ATP, Ligestillingsrådet, Det økonomiske Råd og en række uddannelsesudvalg. For bare at nævne et par stykker.

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter